26 / 04 / 2024

Ankara Teona Ümitköy satılık!

Ankara Teona Ümitköy satılık!

Firma: Kartallar İnşaat

Proje: Teona

Ankara Teona Ümitköy satılık daire fiyatları 296 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 33 kattan oluşan 4 blok olarak dizayn edilen proje Kartallar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.



Konut teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan  Teona  Ümitköy Evleri  Ankara  Ümitköy'de inşa ediliyor. Projenin 17 bin metrekare olarak tasarlanan park alanı bulunuyor.


Ön talep süreci devam eden Ankara Teona Ümitköy satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. Proje 4 blok halinde hayata geçiriliyor.


Teona Ümitköy güncel fiyat listesi için TIKLAYIN


Firma bünyesinde tasarlanan ödeme planı veya banka kredisi ile ödeme yapılabilen Teona Ümitköy Ankara Evleri 197 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Ankara Teona Ümitköy satılık daire sayısı 570 olarak belirlendi. Projede daire fiyatları; 1 oda 1 salonlarda 296 bin TL, 2 oda 1 salonlarda 328 bin TL'den başlıyor.


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Kartallar Teona Ümitköy projesinde kapalı yüzme havuzu, resepsiyon, fitness salonu, otopark ve sauna gibi imkanlar yer alıyor. 


Ankara Teona Ümitköy satış ofisi

Telefon: 0 (312) 235 10 10

Web adresi: http://teona.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön