20 / 04 / 2024

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

İMY Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı. Ankara Park Caddesi bölgesinde yükselen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. 



Mahalle konseptinde tasarlanan ve eken Vivendi projesi şehrin içinde yeni bir şehir gibi hayata geçirildi. Son yıllarda butik projelere yönelen Ankaralıların bu projeye ilgisi büyük oldu. 

Komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıracak bu Vivendi projesi hane sakinlerinin çocukluklarına duyduğu özlemi  bugünün konforu ile sunmayı vaat ediyor.


 
DEĞERLENİYOR

Bölgede proje geliştiren İMY Yapı yetkilileri, “Son 10 yılda ulaşım akslarının artırılması,  nitelikli konut projelerinin çoğalması ile birlikte düşünüldüğünde Park Caddesi’ndeki gayrimenkullerin değerinin artması butik projelerin öncelikli tercih haline gelmesini sağladı. Bölgede bulunan Vivendi projesi, değerini katbekat artıracak yatırım potansiyeli ile gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından öneriliyor. Yaklaşık 4 bin metrekare peyzaj alanı, 18 adet 4+1, 3 adet bahçe dubleks ve 3 adet çatı dubleks tipi ile geniş ailelere hitap eden Vivendi projesi, Ankara’nın en prestijli okullarına olan yakınlığı ile de öğrencilere ve velilere büyük avantaj sağlıyor. Güvenliğin en çok önem verilen konuların başında geldiği projede, 24 saat özel güvenlik hizmetinin yanında her daireye özel depolama alanı, geniş peyzaj alanı gibi ayrıcalıklar bulunuyor” dedi. 

 

AKILLI EV SİSTEMİ

Akıllı ev sistemleriyle donatılan proje için yetkililer, “Vivendi projesi, önemli bölümü Avrupa’dan ithal malzeme ve donatılar sayesinde girişinden itibaren kalitesini hissettiriyor. Ankara’nın en nezih bölgelerinden Park Caddesi’nde inşa edilen Vivendi projesi modern çizgilere sahip” dedi. Projenin inşaatın başından bu yana büyük ilgi gördüğünü ifade eden yetkililer, projenin tamamlandığını ve oturumun başladığını belirtti.

 

Web: http://www.vivendiproject.com/index.html
 


Geri Dön