25 / 04 / 2024

Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya!

Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Altınoran

Sinpaş Altınoran'da Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Projede 2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer alıyor...



"Boşa giden kiraya itirazımız var" sloganıyla yeni bir kampanyaya başlayan Sinpaş, Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başlattı. Sinpaş Altınoran'da oturmak istediğiniz daireyi seçin, hemen taşının. 1 yıl ödediğiniz aylık kira toplamı tam 2 katına sayılsın.

2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer aldığı Sinpaş projesi olan  Altınoran  Çankaya'da 1 oda 1 salon dairelerin kira bedeli 2 bin 250 TL, 2 oda 1 salon dairelerin kira bedeli 2 bin 900 TL ve 4,5 oda 1 salon dairelerin kira bedeli 3 bin 900 TL. Kampanya detayları 4 maddede şu şekilde;

1- Sinpaş Altınoran'da oturmak istediğiniz daireyi seçin, hemen taşının.
2- 12 ay boyunca seçtiğiniz vde sadece kira ödeyerek oturun.
3- İlk yılın sonunda almaya karar verirseniz, 1 yıl ödediğiniz aylık kira toplamı tam 2 katına satılıyor. O bedel evinizin toplam değerinden düşüyor. 
4- Sinpaş Kiracılığına İtiraz Planı'yla sizi kiracılıktan kurtarıp ev sahibi yapıyor.

1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer verilen Sinpaş Altınoran projesi bu yıl teslim edilecek. Projedeki dairelerin alanları 81 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Sinpaş Altınoran'da yüzme havuzu, fitness, sauna, cafe, restoran, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alıyor. 

Adres:Altınoran Mah., Turan Güneş Bulvarı, Galip Erdem Cad., (MSB Lojmanları Arkası) No:54, 06550 Oran / Çankaya/Ankara

Tel: 444 1974
Web: http://sinpas.com/


projeye sor



Geri Dön