18 / 04 / 2024

Ankara'nın 2 ilçesi için karar geldi! Dikkat! Bu sabah açıklandı!

Ankara'nın 2 ilçesi için karar geldi! Dikkat! Bu sabah açıklandı!

Ankara ili Kahramankazan ve Yenimahalle ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi.



Ankara ili Kahramankazan ve Yenimahalle ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların 154 kV Kazan TM-Bağlum TM Enerji İletim Hattının Dr. 24 ve Dr. 24/a Numaralı Direklerine Bağlanan Girdi-Çıktı Enerji İletim Hatları Projesi kapsamındaTürkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma  kararı verildi.  Ankara  ili Kahramankazan ve Yenimahalle ilçeleri için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara nın 2 ilçesi için karar geldi! Dikkat! Bu sabah açıklandı!

Karar Sayısı: 5673
Ankara ili Kahramankazan ve Yenimahalle ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların 154 kV Kazan TM-Bağlum TM Enerji İletim Hattının Dr. 24 ve Dr. 24/a Numaralı Direklerine Bağlanan Girdi-Çıktı Enerji İletim Hatları Projesi kapsamındaTürkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı için tıklayın

2 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Rize için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 


Geri Dön