25 / 04 / 2024

Ankara'yı değiştiren projeler forumları Paragon Tower projesi ile devam ediyor!

Ankara'yı değiştiren projeler forumları Paragon Tower projesi ile devam ediyor!

TSMD – MİMARLIK MERKEZİ’nin Seranit Yapı Grubu sponsorluğunda, 2013 senesi itibariyle başlattığı ANKARA’ YI DEĞİŞTİREN PROJELER 10 / 10 Forumları PARAGON TOWER Projesi ile devam ediyor...



Mimarlık Merkezi, her ay, yapılmakta olan yeni bir proje üzerinden, tüm katılımcılarıyla beraber; kenti, ana aksların dinamiğini, gelişimini, değişimini, mevcut ve gelecek öngörülerini tartışıyor.

Her ay, seçici kurul tarafından belirlenmiş bir güncel proje, MİMARLIK MERKEZİ’nde tasarımcısı, işvereni, yatırımcısı, yüklenicisi, işletmeci/pazarlamacısı ve  ilgili tüm tarafları ile sunulmaya ve tartışılmaya devam ediyor.


Forumlar, tüm mimarlık ve sektör paydaşlarını sağlıklı bir diyalog ve eleştiri ortamı için bir araya getirmeyi, mimarlık öğrencileri ve meslek pratiğinin yeni katılımcıları için mesleki karar, üretim ve süreçlere dair tüm aşamalar, sorunlar ve çözümlerin tarafların ağzından dinlenebileceği paylaşımcı bir ortam sunmayı amaçlıyor.


Seranit Yapı Grubu  sponsorluğuyla hayata geçirilen, ANKARA’YI DEĞİŞTİREN PROJELER 10/10 forum serisinin dokuzuncusu  “Yeni Merkezi İş Alanları, Ofis Yapıları” teması altında, PARAGON TOWER Projesi’nin sunumu ile gayrimenkul yatırım kararlarında idarenin, yatırımcının ve mimarın rolleri, gayrimenkul yatırımları ile kent ilişkisi, bu ilişkinin kentin ekonomik yapısındaki ve fizik mekânındaki yansımaları, son yılların en büyük gayrimenkul yatırımları olarak ofis yapılarının kentlerdeki yer seçimleri ve arz-talep ilişkisi, ofis alanlarının kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik tasarlanması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması gerekliliği tartışılıyor.


ANKARA’YI DEĞİŞTİREN PROJELER 9/10 Forumu PARAGON TOWER Projesi, “Yeni Merkezi İş Alanları, Ofis Yapıları”  temasıyla 30 Ocak 2014’te TSMD-MİMARLIK MERKEZİ’NDE tüm ilgililerin katılımına açık olarak yapılacaktır.




Geri Dön