17 / 04 / 2024

Ant Yapı Londra'daki projelerine hızla devam ediyor!

Ant Yapı Londra'daki projelerine hızla devam ediyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın marka şehri Londra'da üç farklı lüks projesine hızla devam ediyor. Projeler yakın zamanda tamamlanmış olacak.




Uluslararası başkent Londra’da devam eden 3 farklı prestij projemiz. Londra’da da bir ofisimiz var artık! İlk başladığımız proje olan mega-lüks Belgravia Gate, tüm hızıyla ve bölgenin özelliğinden ötürü çok yüksek kriterlere sahip denetimlerle, son derece mükemmeliyetçi bir anlayışla devam etmekte. 10 bin metrekare büyüklüğünde ve 40 milyon pound yatırım bedelli proje, Londra’nın en gözde yerleşim yerlerinden Westminster bölgesinde, Belgravia semtinde, soylu bir aile olan Grosvenor’lara ait 19. yüzyıldan kalma bir malikanenin lüks rezidans dairelerine dönüşmesinden oluşuyor. Projede malikânenin cephesi aynıkalacak şekilde restore ediliyor. Diğer kısımlar yıkılıp yerlerine dinlenme ve spor tesisleri ile otopark alanlarına da sahip olacak modern ve lüksr ezidans daireler inşa ediliyor. Yenilenen kısımlarda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler yerel mimari geleneği yansıtacak şekilde seçiliyor ve bölge koruma kriterlerine tamamen uyuluyor. Projenin metrekare satış fiyatı 50.000 pound’a ulaşıyor. İnce imalatın (fit-out) tümüyle Ant Yapı tarafından yapılacağı Belgravia Gate’in bu yılın Ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor. 


Londra’daki ikinci projemiz, 13 Eaton Place de, ilk projemiz Belgravia Gateile aynı prestijli bölgede, İngiliz başkentinin en nezih semti Belgravia’da, bu kez de kentin en pahalı gayrimenkullerini içinde bulundurmasıyla tanınan Eaton Place’da yer alıyor; bölgedeki sıra evlerden birinin yenilenmesinden oluşuyor. Tek kişiye ait olan 13 Eaton Place’ın 3,8 milyon pound’luk yatırım bedeli var. 800 metrekare büyüklüğündeki proje, 2017 yılının Haziran ayında, bu ay bitiriliyor. 20-22 Eaton Place de aynı prestijli bölgede, Londra’ya özgü “town house”diye tabir edilen iki geleneksel binanın içinde yapılacak değişikliklerle inşa edilecek 6 adet modern lüks daireden oluşuyor. Proje, toplam olarak 1500 metrekarelik bir alana sahip. Ant Yapı olarak projenin tüm fit-out işlerini biz üstlenmiş durumdayız. Toplam geliştirme değeri 50 milyon pound olan gayrimenkulde bizim kontratımız 5 milyon pound’a ulaşıyor. Bitiş tarihi bu yılın Ağustos ayı olarak planlanıyor.


EQ Dergisi


Geri Dön