26 / 04 / 2024

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antteras, Boğaz manzarasına sahip!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antteras, Boğaz manzarasına sahip!

Antteras Evleri, eski İstanbul evlerinin sıcaklığına ve güzelliğine sahipler, en üstün kalitedeki malzemelerle inşa ediliyorlar, güvenlik ve sosyal imkanlar açısından da eşsizler. Boğaziçi'nin en güzel semtlerinden birinde yükseliyor..



Boğaziçi'nin en güzel semtlerinden birinde, dünyanın en güzel manzaralarından birine sahip tepede, yeşillikler içinde bir rüya projenin inşasına başladık. Antteras evleri, eski İstanbul evlerinin sıcaklığına ve güzelliğine sahipler, en üstün kalitedeki malzemelerle inşa ediliyorlar, güvenlik ve sosyal imkanlar açısından da eşsizler.



Ant Yapı tarafından Beylerbeyi’nde, Küplüce mahallesinde hayata geçirilmeye başlanan Antteras projesi A, C ve D bloklarından oluşuyor. A blokta 435 metrekare 5+1 alt dubleks, 324 metrekare 4+1 üst dubleks; C blokta 373 metrekare 5+1 alt dubleks, 251 metrekare 4+1 üst dubleks; D blokta 189-263 metrekare aralığında 3+1 daireler, 187 metrekare 2+1 üst dubleks, 247 metrekare 4+1 üst dubleks konutlardan oluşuyor. Toplamda 88 adet konut bulunuyor. Teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.


Satışa sunulmaya başlanan Antteras içerisinde açık - kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun kulübü, duş - wc,

Türk hamamı, masaj odaları, sauna, fitness merkezi, buhar odası, oyun salonu, panoramik manzaralı kafeterya, market, kuaför ve yönetim mekânları gibi sosyal olanak ve hizmetler yer alıyor. Her ev için iki ile dört araçlık kapalı otopark alanlarına sahip projede, görüntünün bozulmaması için dolaşma yolları aşağıya alınmış. Antteras, içerideyken neredeyse hiçbir araba görmeden yaşanacak şekilde tasarlanmış.


Antteras projesinin mimarları, Alaçatı’da Port Alaçatı projesinde Ant Yapı ile işbirliğinin ilk başarılı örneğini veren Ay Yapı’dan Ahmet Sayar ve Turgut Çıkış. 3D canlandırmalarından ve çizimlerinden görüldüğü gibi, Boğaziçi’nin en değerli yerlerinden birinde, yalı ve set üstündeki köşklerle olağanüstü zengin bir konut geleneğini 21. yüzyılda yorumlamak gibi son derece zor bir işin üzerinden başarıyla gelmişler.


Öncelikle arazinin eğimini setler halinde, eski İstanbul zamanının Boğaziçisinde olduğu gibi değerlendirmişler ve çağdaş bir mimari ile saçaklı çatılar, Türk mimarlığında son derece hoş bir söylenişle, “eliböğründe" diye adlandırılan konsollar, cumbaları andıran çıkmalar, mahremiyeti sağlayan pencereler gibi Osmanlı köşk geleneğini tarihselciliğe kaçmadan birleştirebilmişler.


Bir başka açıdan da, iki mimar, ellerinden geldiğince toplu konut zihniyetinden uzakta bir tasarım oluşturmuşlar. Müstakil evlerden stüdyolara uzanan skalalardaki konutlarda, tekdüzeliğe düşmeyen bir dil birliği sezilebiliyor sadece: Yüksek kalitedeki malzemelerle, titiz işçilikle lüks hissi yaratılmış olsa da sıcak bir mahalle içindeymiş gibi de hissedebileceğiniz bir yer olacak Antteras.Tüm bu geleneksel mahalle, akıllı konutlardaki tüm sosyal ve güvenlik hizmetleriyle de donatılmış durumda.


Antteras Beylerbeyi Küplüce Mahallesi’nde Beylerbeyi Çamlıca Caddesi’nde inşa ediliyor. Antteras’a ulaşım için, 1. Çevreyolu tarafından gelirken, Altunizade çıkışından ilerleyin. Üsküdar’a varıldığında Beylerbeyi yönüne doğru gidin. Sağ tarafınızda kalan Beylerbeyi Çamlıca Caddesi’ne girince, Antteras projesini görüyorsunuz. TEM yolunu kullanıyorsanız, Ümraniye çıkışından geçince Kısıklı Büyük Çamlıca Caddesi’ne ilerleyin. Cadde sonunda dört yol ağzına geliyorsunuz. Dörtyol ağzından sola doğru, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ne girdiğinizde Antteras’a varmış oluyorsunuz. 65 dönüm alanda hayata geçirilen Antteras, Ant Yapı’nın Boğaziçi kültürünün bilinciyle hayata geçirmeye başladığı, özel bir prestij projesi. Ant yapı dostlarına gururla sunarız...

EQ İnsan ve Yaşam Dergisi- Ant Yapı


Tel: 0216 630 67 67

www.antteras.com


Geri Dön