28 / 03 / 2024

Ant Yapı'dan İngiltere'ye 45 milyon Pound'luk yeni proje!

Ant Yapı'dan İngiltere'ye 45 milyon Pound'luk yeni proje!

Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Şirket İngiltere'nin Maryleybone bölgesinde 45 milyon Pound değerindeki Harcourt House konut projesini 19 ayda teslim etmeyi planlıyor...



Ant Yapı tarafından İngiltere’de hayata geçirilen Harcourt House projesi başkentin en gözde semtlerinden Maryleybone’da yer alıyor. Kral Edward dönemine ait 8 katlı geleneksel binanın içinde restorasyon ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Ant Yapı dan İngiltere ye 45 milyon Pound luk yeni proje!

Harcourt House konut projesinde 10 bin metrekare inşaat alanında toplam 25 adet modern lüks daire yer alacak. Projede ayrıca medikal klinik, spa ve spor salonu da olacak. 2020 yılının Ocak ayında teslim edilmesi planlanan projenin tüm işlerini Ant Yapı üstleniyor.

Ant Yapı dan İngiltere ye 45 milyon Pound luk yeni proje!

İngiltere’deki yeni projeyle ilgili Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Ant Yapı olarak 1990’lı yılların başından bu yana yurt dışında başta Rusya ve Türki Cumhuriyetlerde birçok başarılı işlere imza attık. Ana yükleniciliğini üstlendiğimiz yeni projemiz Harcourt House ile Londra’daki dördüncü işimize başlamanın mutluluğu içindeyiz. Ant Yapı olarak aynı zamanda Amerika’da Florida-Miami ile New York’ta kurduğumuz şirketler ve ofislerimizle iş geliştirme çalışmalarını sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. 

http://www.antyapi.com.tr/


Geri Dön