25 / 04 / 2024

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Firma: Ant Yapı

Proje: Victory Park Residence

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.



Rusya'daki en büyük Türk inşaat ve yatırım gruplarından olan Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesi satışa çıktı.

Moskova’nın en prestijli bölgesinden olan Park Pobedı bölgesinde yükselen yeni konut projesinde satışlar başladı. Gruba ait Ant Teq şirketinin yatırımı olan “Victory Park Residence” adlı proje Bratyev Fonçenko Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

10 ve 11 katlı 8 binadan meydana gelen Victory Park Residence projesinde toplam 455 konut bulunuyor. Projede metrekare fiyatı 550 bin rubleden satılıyor.

Modern ve zarif mimarisi, Sergey Skuratov'un bürosu tarafından tasarlanan projede Victory Park ile Poklonnaya Gora'nın unutulmaz manzaralarını sunuluyor. Projede anahtar teslim fırsatı sunuluyor.  

Victory Park Residence projesi çocuk yuvasına 1 dakika, Victory Park'a 1 dakika mesafe uzaklıkta konumlanıyor. Projede verandalı ve teraslı dairelerin büyüyklükleri 64 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiyor.

Victory Park Residence iletişim:

Adres: Moskova, Poklonnaya Sokak, No:9
Web: https://victorypark-residences.com/


projeye sor



Geri Dön