20 / 04 / 2024

Antakya TOKİ 1. Etap'ta park çalışmaları yapılıyor!

Antakya TOKİ 1. Etap'ta park çalışmaları yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Toki 1. Etap Konutlarının yanında yapımı süren park ve yeşil alan çalışmalarını denetledi.



Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Toki 1. Etap Konutlarının yanında yapımı süren park ve yeşil alan çalışmalarını denetledi.


Başkan Kimyeci, Toki 1. Etap konutlarının yanındaki park ve yeşil alan denetimleri esnasında şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak yeşiller içerisinde bir ilçe sözümüzü yerine getirmeye yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Altınçay Mahallemizde bulunan Toki 1. Etap konutlarının yanında15 bin metrekarelik alanda park ve yeşil alan çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Antakya Belediyesi olarak şehrimizde bulunan mevcut parkların periyodik bakım ve onarımlarına devam ederken, yeni parkları da ilçemize kazandırmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda 2015 yılı sonuna kadar 32 parkı Antakya’mıza kazandırdık. 2016 yılında da bu hedefimizi 35 yeni park ve yeşil alan olarak belirledik. Hizmet kapsamında Toki 1. Etap konutları parkının da çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hem piknik hem de mesire alanı olarak kullanılabilecek bu parkımızda vatandaşlarımızın tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde planladık. Bu kapsamda parkımızda yeşil alanlar, oyun grupları, kent mobilyaları, çardaklar ve yürüyüş yolları yer alacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.


Samandağ Gazetesi


Haber Samandağ Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Antakya Belediyesi olarak da bu hedefimizi 35 yeni park ve yeşil alan vatandaşlarımızın tüm sosyal ihtiyaçlarını şehrimizde bulunan mevcut parkların olarak belirledik. Hizmet kapsamında Toki karşılayabilecek şekilde planladık. Bu periyodik bakım ve onarımlarına devam 1. Etap konutları parkının da çalışmalarını kapsamda parkımızda yeşil alanlar, oyun ederken, yeni parkları da ilçemize en kısa sürede tamamlayıp grupları, kent mobilyaları, çardaklar ve kazandırmayı sürdürüyoruz. Bu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız, yürüyüş yolları yer alacak. Şimdiden kapsamda 2015 yılı sonuna kadar32 parkı Hem piknik hem de mesire alanı olarak vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi. 


Samandağ Gazetesi



Geri Dön