19 / 04 / 2024

Antalya Çamlıca yolu yenilenecek!

Antalya Çamlıca yolu yenilenecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin yolu asfaltlandı. Hüseyin Güney sırada 14 kilometre Çamlıca yolunun olduğunu söyledi.




Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin yolu asfaltlandı. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney sırada 14 kilometre uzunluğundaki Çamlıca yolunun olduğunu söyledi.


Geçtiğimiz yıl alt yapısı tamamlanan bu yılda genişletilerek asfalta hazır hale getirilen Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin 5 kilometrelik yolu asfaltlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yerinde inceledi. 


SIRA ÇAMLICA YOLU’NDA


Mahalle yolu çok bozuk olduğu için yapılması yönünde Büyükşehir Belediyesi’ne taleplerinin bulunduğunu söyleyen Muhtar İbrahim Çetin, “Önce alt yapısını yaptılar, şimdi de asfaltını döküyorlar. Büyükşehir’in hizmetlerinden son derece memnunuz” dedi. 


Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Güney, “Hocalar Mahallesi’nin ardından bu kez 14 kilometrelik Çamlıca Yolu’nu asfaltlayacağız. Bu yıl da birçok yolu asfaltla buluşturacağız” diye konuştu.


Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön