29 / 03 / 2024

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki markiz alan törenle açıldı!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki markiz alan törenle açıldı!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastane otelcilik hizmetlerinin geliştirilmesi ve tanıtım projesi kapsamında sağlık turizmine yönelik hizmet vermek amacıyla düzenlenen bölüm törenle açıldı.



Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteğiyle oluşturulan markiz alanının açılışına Vali Muammer Türker, Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, BAKA Antalya İl Koordinatörü Osman Erol Saraydere, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz,İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Yalçın Yüksel, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve çok sayıda davetli katıldı. 


40 GÜNDE TAMAMLANDI 

Yılmaz, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık turizmi kapsamında hizmet vermek için özel bir bölüm oluşturduklarını kaydederek 222 bin 996 TL'ye mal olan projenin 40 günde tamamlandığını, BAKA'nın 166 bin TL destek verdiğini açıkladı. 


12 AY HEDEFİ

Vali Muammer Türker de turizmi çeşitlendirmek, 12 aya yaymak için çalıştıklarını söyledi. Devletin ve bağlı kurumların turizmi çeşitlendirmek için çaba gösterdiğini vurgulayan Vali Türker, "Bu sadece turizmcilerin hedefi değil. Turizmden ekmek yiyen birçok kesim bunu dile getiriyor" dedi. Konuşmaların ardından markiz alanının açılış kurdelesini kesen protokol, ardından yeni yapılan bölümleri gezdi. 



Sabah Akdeniz


Geri Dön