18 / 04 / 2024

Antalya Finike Hükümet Konağı 9.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Antalya Finike Hükümet Konağı 9.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Antalya Finike Sahilkent Mahallesi'ne yeni konak inşa edilecek. Temel atma noktasına geline konak 9 milyon 900 TL'ye yapılacak.



Antalya Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Sahilkent Mahallesi'nde 27 Şubat tarihinde yer teslimi yapılan hükümet konağının temel atma noktasına geldiğini açıkladı. 


Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, ilçe yatırımlarına yönelik gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sahilkent Mahallesinde yapılması planlanan hükümet konağı için 27 Şubat tarihinde yer teslimi yapıldığını ve inşaat çalışmalarına başlandığını söyleyen Kaymakam Arslanköylü, Müftülük, Nüfus Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışına Vakfı'nı içinde barındıracak hükümet konağının zemin artı 4 kat olacağını belirtti. Kaymakam Arslanköylü, ihale bedelinin 9 milyon 900 TL olduğunu, yapım süresinin ise 450 gün olduğunu kaydetti. 


Karşıyaka Mahallesi'nde işadamı Selahattin Onur tarafından yaptırılan Fen Lisesi inşaatının da devam ettiğini kaydeden Arslanköylü, okulun yakınına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışına Vakfı tarafından 200 kişilik kız yurdu yapılacağını anlattı. Öğrenci yurdu ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Arslanköylü, aynı alana, bütünlük arz etmesi açısından çevre düzenlemesi ve kapalı spor salonu yapmayı istediklerini kaydetti.




Batı Antalya


Geri Dön