29 / 03 / 2024

Antalya Kemer'de bir evde yangın çıktı!

Antalya Kemer'de bir evde yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre Antalya Kemer' de bir evde yangın çıktı. Kemer ilçesinde bir evde çıkan yangında bir kişi öldü, 3 kişi dumandan etkilendi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı...



Edinilen bilgiye göre, Tekirova beldesi Merkez Mahallesi 103 Sokak'taki bir evde elektrikli sobanın kablosunun eriyip eşyaları tutuşturması sonucu yangın çıktı. Evde bulunan Recep Kara (82), alevlerin içinde kaldı. Yangını duyan Kara'nın oğulları Turgut (49) ve Muammer (48) Kara ile Recep Kara'nın yeğeni Celal Yılmaz (41), eve girmeye çalıştı.


Recep Kara'nın oğulları ve yeğeni, oda kapısının kilitli olması nedeniyle balkon kapısının camını kırarak içeriye girdi. Yakınları tarafından dışarı çıkarılan Kara'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Turgut ve Muammer Kara ile Celal Yılmaz ise dumandan etkilendi.


Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Muammer Kara, sağlık ekipleri tarafından Kemer Devlet Hastanesi morguna, Turgut Kara ve Celal Yılmaz ise Antalya Olimpos Hastanesine sevk edildi. 


AA


Geri Dön