25 / 04 / 2024

Antalya Pal City 1 Vali Konakları’nda tapu sevinci!

Antalya Pal City 1 Vali Konakları’nda tapu sevinci!

Antalya’nın en büyük konut projelerinden biri olan Pal City 1 Vali Konakları projesinde tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.




Pal City Konakları Yapı Kooperatifi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan ve 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Pal City 1 Vali Konakları’nda, kooperatif üyeleri konutlarına kavuşmanın heyecanını yaşıyor. İlk projede konutlar sahiplerine teslim edilirken, yine Döşemealtı bölgesinde yükselen ikinci proje olan Pal City 2 Vali Konakları’nda çalışmalar ve konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.


Antalya eski Vali Yardımcısı Turan Eren’in başkanlığını yürüttüğü kooperatifin üyeleri arasında, Türkiye siyasetinin önemli isimleri, bürokratlar ve iş adamları yer alıyor. Tapularını alan üyeler lüks konutlarının yanı sıra aynı zamanda seçkin komşulara ve lüks bir yaşam alanına da sahip oluyor.


Tapularını Kooperatif Başkanı Turan Eren ile Kooperatif Yönetim Kurulu üyesi Aylin Özerden’in elinden alan üyeler, Pal City ailesinde yer almaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirerek, Kooperatif Başkanı Turan Eren başta olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Üyeler ayrıca daha önce Vali Yardımcılığı görevinde bulunmuş, Türkiye’nin birçok kentinde birçok devlet yatırımına ve özel projelere imza atmış bir isim olan Turan Eren güvencesiyle yola çıktıklarını belirterek, konutlarına söz verildiği tarihte kavuşmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.



Antalya Burada


Geri Dön