28 / 03 / 2024

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Ters Ev Aksiyon Parkı, tasarımıyla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekiyor. Kış sezonunda yeniden dekorasyon edilecek Ters Ev'de çocuklar için özel alan bulunuyor.



Antalya'nın Aksu ilçesi Kundu oteller bölgesinde bulunan ve 2015 yılında açılan Ters Ev Aksiyon Parkı'nı açıldığı günden beri 400 binin üzerinde turist ziyaret etti. Memurlarnet'te yer alan habere göre; yerli yabancı binlerce turistin gezdiği  Ters Ev, dekorasyonuyla dikkati çekti. 300 metrekarelik arazi içine 85 metrekare inşa edilen Ters Ev, fotoğraf tutkunları başta olmak üzere iç mimarisini merak edenlerin ilgisini çekiyor. Mimari açıdan marjinal olarak isimlendiren Ters Ev, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerle dolup taşıyor. Haftanın yedi günü 09.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilen Ters Ev'de fotoğraf çektirenler sosyal medya hesaplarında da paylaşım yapıyor.

Ters Ev Aksiyon Parkı'nın İşletme Müdürü Ayhan Binay, kış sezonu için evin iç dekorasyonunu değiştiren farklı bir konsept oluşturacaklarını açıkladı. Açıldığı günden beri 8 kez dekor değiştirdiklerini söyleyen Binay, "Ziyaretçilerimiz buraya geldiğinde bol bol hatıra fotoğrafı çekmek istiyor. Ziyaretçilerimiz arasında eve defalarca gelenler var. Buraya gelip fotoğraf çektirenlerin yeniden gelmesi için yenilenmemiz gerekli. Çünkü daha önce fotoğrafını çektiği eşya veya iç mimariyi ikinci kez görmek istemiyor. Biz de yaz ve kış olarak yılda iki kez dekorasyon değiştirerek evin içini yeniliyoruz" diye konuştu.

Ters Ev'in bir diğer özelliğinin ise 3 boyut hissi veren 15 derece eğimli yapısı olduğunu kaydeden Binay, "Buraya ilk giren dengesini kaybeder, baş dönme hissi yaşar. Havada ve su altında olmanın dışında üç boyut hissini yaşayabileceğiniz bir yer" dedi.

Arkadaşıyla birlikte İstanbul'dan gelerek Antalya'da tatilini geçiren Melike Kurkan, Ters Ev'i sosyal medyada olduğunu söyledi. Merak içinde geldiklerini ve atmosfere hayran kaldıklarını söyleyen Kurkan, "Burası çok farklı. Evin eğimli olması dolayısıyla içeriye girdiğinizde başınız dönüyor. Çektiğim fotoğraflara ters baktığımızda evin büyüsü ortaya çıkıyor" şeklinde konuştu. 


Geri Dön