28 / 03 / 2024

Antriva'da villaların yapımı hızla sürüyor!

Antriva'da villaların yapımı hızla sürüyor!

Ant Yapı, Riva'da inşasına devam ettiği 100 dönüm üzerine 3 farklı tipte toplam 99 villadan oluşan Antriva projesi hakkında bilinmeyenleri anlattı...



Geleceğin en önemli cazibe merkezlerinden biri olacak Riva'da inşası devam eden projemizin çalışmaları tıpkı diğer projelerimizde olduğu gibi büyük bir titizlikle yapılıyor.

Karadeniz kıyısında etrafı yemyeşil ormanlarla çevrili bir proje olan Antriva'daki villalar birer birer belirmeye başladılar.

Hafriyat çalışmalarının gelecek sayıya kadar tamamlanacağı Antriva'da bir yandan da zeminin düzeltilmesi için yapılan geri dolgu işlemleri sürdürülüyor.

Betonarme inşasının dörtte biri tamamlanan villaların izolasyonlarının da beşte biri bitirilmiş durumda. Antriva'nın villa inşaatları yanısıra duvar imalatlarına da başlanmış ve duvar imalatlarında da yüzde 10 seviyelerine gelinmiştir.

Tüm çalışmaların bir arada yürütüldüğü Antriva'da çatı, elektrik ve mekanik tesisatların da yapımına hızla devam ediliyor.

Daha evvel araçlarıyla gelirken toprak yoldan geçmek zorunda kalan müşterilerimiz artık toprak yoldan gitmek zorunda değiller. Çünkü bizim tarafımızdan Ant Yapı dostlarının daha rahat ulaşımlarını sağlamaları için Antriva şantiyesinin girişine kadar asfalt yol yapıldı.
Antriva; yeşilin, mavinin ve temiz havanın, kısacası doğallığın korunmuş olduğu harika bir yerde inşa ediliyor.

Muhteşem doğasında tracking, deniz sporları, scuba, balıkçılık, bisiklet, atv, binicilik ve benzeri birçok aktiviteyi gerçekleştirme imkânını bulacağınız Riva'da bu güzellikleri yaşamanız için Antriva'daki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Antriva Projesi; 100 dönüm arazi üzerine
3 farklı tipte toplam 99 villadan oluşuyor.

Antriva' dan villa alan veya projemizi gezmek isteyen tüm Ant Yapı dostlarının örnek villaları görmeleri için "Numune Blok" çalışmalarına hızla devam ediliyor ve prensip kararları hızlı bir çalışma temposuyla alınıyor.
ant yapı

216 630 68 68

http://www.antyapi.com/

http://www.antriva.com.tr/


Geri Dön