19 / 04 / 2024

Apron Home projesinin temelleri atıldı!

Apron Home projesinin temelleri atıldı!

Saltıkları dairelere kiracı oluyor 15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron İnşaat, Antalya'nın Alanya ilçesinde ilk projesinin temelini attı. Apron Home adı verilen projenin daire satışlarının yüzde 95'ini tamamladı.




Proje hakkında bilgi veren Apron İnşaat'ın Alanya Şube Müdürü ve aynı zamanda Konya ve Alanya Satış Genel Koordinatörü Hatice Bal, temelini attıkları projeyi 2015 yılı Eylül ayında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. 

Konya'da uyguladıkları "Ev Al Emekli Ol" kampanyasının çok rağbet gördüğünü belirten Bal, turizm bölgesi Alanya'da bu sistemin başarıya ulaşacağına inandıklarını dile getirdi. 


Sattıkları dairelere Apron İnşaat'ın kiracı Dİduğunu belirten Bal, "Bu proje daire sahibi Dİunmasını sağladığı gibi, ev sahibinin kiracıyla uğraşma derdini de ortadan kaldırıyor. Biz yapıyoruz, biz satıyoruz, biz kiralıyoruz. Tüm eşyaları ile birlikte evin tapusunu teslim ediyoruz ve kiracıyla uğraşma derdini ortadan kaldırıyoruz. Bu proje ile vatandaş bir nevi avini sigortalamış oluyor" dedi. 


Apron Home'den ev alanları gelecek yıl Eylül ayından itibaren kiralarını almaya oaşlayacağını ifade eden Bal, dairelerin 2+1, 75 metrekareden oluştuğunu belirtti. Projenin :anıtımı için 30 Haziran tarihine kadar cazip oir kampanya başlattıklarını kaydeden Bal, 'Bu tarihe kadar Apron Home'den daire almak isteyen kişilere 69 bin lira ile 89 bin ira arasında fiyatlar sunuyoruz. Ev almak je kiracıyla uğraşmak istemeyenlerin adresi Apron İnşaattır" diye konuştu. Bal, Alanya'nın Konaklı, Avsallar ve Oba Mahallelerinde de oenzer projeleri hayata geçirmek için çalışma oaşlattıklarınm altını çizdi


Yeni Konya 


Telefon: 0 332 247 57 01-02

Web Adresi: http://apronmobilya.com.tr



Geri Dön