29 / 03 / 2024

Arçelik'in yeni bulaşık makinesi 'en sessiz' seçildi!

Arçelik'in yeni bulaşık makinesi 'en sessiz' seçildi!

Arçelik'in 62105 H adı verilen yeni bulaşık makinesi, 'Dünyanın En Sessiz, En Az Su Tüketen ve En Hızlı' ürünü seçildi



Cihaz, 39 desibel ses seviyesiyle evlerde konfor sağlarken, sadece 7 litre su harcayarak büyük ölçüde tasarruf yapıyor. Makine, 12 kişilik bulaşığı sadece 58 dakikada A sınıfı performansla yıkıyor. Makine, çevrenin korumasına da katkı sağlıyor.
Zaman

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Dünya şampiyonu' bulaşık makinesi

Arçelik, `üç dalda dünya şampiyonu bulaşık makinesi' ile teknolojik yeniliklerini geliştirmeye devam ediyor. Arçelik 62105 H rekortmen bulaşık makinesi, `dünyanın en sessiz, en az su tüketen ve en hızlı' özelliklerini aynı anda taşıyor. 39 desibel ses seviyesiyle `dünyanın en essizi' unvanını taşıyan bulaşık makinesi, sessizliğiyle konfor sağlıyor. `Dünyanın en az su tüketen `özelliğini taşıyan makine, sadece 7 litre su harcayarak su kullanımında yüksek tasarruf sağlıyor. Aynı zamanda `dünyanın en hızlısı' olan makine, 12 kişilik bulaşığı sadece 58 dakikada A sınıfı performansla yıkayabiliyor. Arçelik bulaşık makinesinin karma yıkama programı, alt sepetteki temizliği zor bulaşıklara daha yüksek sıcaklık ve daha yüksek su basıncı uygulayarak temizlik sağlıyor. Üst sepetteki narin bulaşıklara daha düşük sıcaklık ve daha düşük su basıncı uygulayarak hassas yıkama da yapabiliyor.
Radikal

Arçelik'ten `dünya şampiyonu' makine 

Arçelik, `Üç Dalda Dünya Şampiyonu Bulaşık Makinesi' ile teknolojik yeniliklerini tüketicilerine sunmaya devam ediyor.

Arçelik 62105 H bulaşık makinesinin, `Dünyanın en sessiz, en az su tüketen ve en hızlı' özelliklerini aynı anda taşıyarak bir ilke imza atarken, rekortmen bulaşık makinesinin, bu üstün özelliklerinin aynı anda buluşması sayesinde kullanıcılarına en sessiz, en ekonomik yolla, en temiz ve en parlak bulaşıkları sunarken, çevrenin korumasına da katkı sağladığı bildirildi. 
Star 


Geri Dön