25 / 04 / 2024

Arçelik'ten yeni derin dondurucular!

Arçelik'ten yeni derin dondurucular!

Arçelik, Kurban Bayramı'nda etleri uzun süre sağlıklı bir şekilde koruyabilmek için yeni derin dondurucularını tüketicilere sunuyor. Yiyecek saklama sepetleri ve dondurucu bölme seperatörü bulunan üründe çevre dostu R600a soğutucu gaz kullanılıyor.



 Arçelik,  Kurban Bayramı'nda etleri uzun süre sağlıklı bir şekilde koruyabilmek için yeni derin dondurucularını tüketicilere sunuyor.


Arçelik açıklamasına göre, A+ enerji sınıfında olan Arçelik 2071 DY derin dondurucu, kurban etlerini tazeliğini kaybetmeden uzun süre saklamak isteyenler için  bir seçim sunuyor. Joker özelliği sayesinde hem soğutucu  hem de dondurucu olarak kullanılabilen derin dondurucunun kapısında elektronik kontrol paneli yer alıyor.


2 kapaklı ve 5 çekmeceli bölme olmak üzere toplam 7 dondurucu bölmesi olan Arçelik 2071 DY derin  dondurucu 290 litre hacime sahip. 42 dBA ses seviyesinde çalışan üründe çevreci R600a soğutucu gaz kullanılıyor. 


Arçelik yiyeceklerin bozulmadan uzun süre taze kalması için bir seçenek daha sunuyor. A+ enerji sınıfında bulunan üstten kapaklı Arçelik 2315 A+ D derin dondurucu 315 litre hacime sahip. hem soğutucu hem de dondurucu olarak kullanılabilen derin dondurucu, 24 saat içerisinde 15 kilogram dondurma kapasitesine sahip ve son derece sessiz çalışıyor.


 Yiyecek saklama sepetleri ve dondurucu bölme seperatörü bulunan üründe çevre dostu R600a soğutucu gaz kullanılıyor.


AA


Geri Dön