28 / 03 / 2024

Ardahan'da ihtiyaç sahibi 5 aile evlerine kavuştu!

Ardahan'da ihtiyaç sahibi 5 aile evlerine kavuştu!

Ardahan Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, ihtiyaç sahibi aileler için yaptırılan evlerin anahtarları teslim edildi.Ardahan'da ihtiyaç sahibi 5 aile evlerine kavuştu.



Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile kent merkezinde yapımı tamamlanan 1+1 ile 2+1 5 evin anahtarını ev sahiplerine verdi.


Deniz, kentin yaşam standartları ve sosyal ekonomik gelişmişliğini büyütmek istediklerini belirterek, "Bu yıl içinde planımızda 28 ev var. Bunların beşini tamamladık. Kış gelmeden hepsini teslim edeceğiz. Devletimizin imkanları ile vatandaşımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Onlar varsa onlar huzurluysa sağlıklıysa bize düşen de hizmet etmektir. Onların güler yüzü bize yeter. Anadolu kadınımız bunu fazlasıyla hak ediyor. Çile çeken, zor şartlarda çalışan, ülkesine, çocuklarına hizmet eden kadınımızdır Anadolu kadını. Bu nedenle ne yapsak azdır" diye konuştu.


Sosyal devlet olmanın temelinde, insanına, insan onuruna yakışır asgari yaşam standartlarını sağlamak olduğunu belirten Deniz, evlerin yapımında emeği olan herkese teşekkür etti.


Başkan Köksoy da yapımı tamamlanan 5 evin son derece güzel olduğunu, devletin imkanları dahilinde bunların daha da geliştirilerek yapılacağını ifade ederek, belediye olarak bu tür çalışmalarda gerekeni fazlasıyla yapmaya hazır olduklarını söyledi.


Atatürk Mahallesi'nde İpek Yılmaz adlı vatandaş da eve kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak, "Sizler bize yardımcı oldunuz. Allah da sizlere yardımcı olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah devlete zeval vermesin. Çünkü bizi evimize kavuşturdunuz" dedi.


Ev sahibi olan vatandaşlar evlerinde misafirlerine ikramda bulundu.


AA


Geri Dön