28 / 03 / 2024

ArenaPark’ta yüzde 70’e varan indirim kampanyaları başladı!

ArenaPark’ta yüzde 70’e varan indirim kampanyaları başladı!

ArenaPark AVM, yüzde 70’e varan indirim kampanyaları ve sürpriz hediyeleriyle bayram alışverişini avantajı dönüştürüyor. ArenaPark, tüm ziyaretçileri rahat rahat alışveriş yapsın diye kapanış saatini Arefe günü 23.00’e aldı



ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, düzenlediği bayram kampanyasıyla avantajlı alışverişin kapılarını aralıyor. Kampanya kapsamında ArenaPark’ta bulunan markalar yüzde 70’e varan indirim yaparken, sürpriz hediyeleri ve indirim çekleriyle de ziyaretçilere adeta erken bayram yaşatıyor. ArenaPark tüm ziyaretçileri rahat rahat alışveriş yapsın diye 27 Temmuz Arefe günü kapanış saatini 23.00’e  kadar uzattı. Bayramın birinci günü ise ArenaPark 12.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek.


Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark’ta ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini satan 100 mağaza bulunuyor. Markalar hem bayram alışverişini hem de sezon indiriminden yararlanarak önümüzdeki yılın yazlık alışverişini yapmak isteyenler için cazip fırsatlar sunuyor.


Şimdi alışveriş zamanı


ArenaPark’ta yer alan mağazalardan Mango, Hotiç, Aziz Bebe yüzde 70’e varan indirim yapıyor. Bambi yüzde 70’e varan indirimin yanı sıra her 200 lira ve üzeri alışverişe yüzde 15 indirim uyguluyor. LTB ve Batik’te herşey yarı fiyatına. Yüzde 50’ye varan indirim yapan markalar arasında Hummel, Colins, Love My Body,, Koton, LCW ve Panço’da bulunuyor. Woody yüzde 40 indirim yapıyor. Arow sarı etiketli ürünlerde bir alana bir bedava uygulamasıyla yüzleri güldürüyor. Çarşı ise Çarşı Kartla tek seferde 250 lira ve üzeri alışverişlerde seyahat çantası hediye ediyor. 



Geri Dön