29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Arispark Evleri'nde 60 ay sıfır faizle! 999 TL taksitle!

Beylikdüzü Arispark Evleri'nde 60 ay sıfır faizle! 999 TL taksitle!

Firma: Aris Yapı

Proje: Aris Park Residence

Her biri 14 katlı 3 bloktan oluşan Beylikdüzü Arispark projesinde 60 ay vade farksız taksit imkanı devam ediyor. Projede aylık ödemeler 999 TL'den başlıyor



Aris Yapı tarafından Beylikdüzü'nün merkezinde inşa edilen Aris Park Residence'ta 60 ay sıfır faiz imkanının yanı sıra anlaşmalı bankalardan kullanılacak konut kredileri ile 999 liralık ödeme imkanı devam ediyor. Aris Park, ayrıca kendi bünyesi içerisinde kişiye özel esnek ödeme seçeneklerini de sunuyor.


Aris Park Residence, 14 katlı 3 blokta 267 daireden meydana geliyor. Projede 61 metrekare, 121 metrekare ve 171 metrekare büyüklüklerindeki dairelerde 1. sınıf ürünler kullanılmış olup, işçiliğe de son derece önem verilmiştir.Çevresi açık bir konuma sahip olan proje, eşsiz deniz manzarası ile şehrin gürültüsünden uzak keyifli bir yaşam olanağı sunuyor.


24 saat kapalı devre güvenlik sistemi ve konusunda uzman güvenlik ekibiyle sürekli ve etkin koruma altında olan Aris Park Residence'da 900 metrekare kapalı alana sahip sosyal tesis de düşünülmüş. 


Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, yoga odası, plates odası, çocuk oyun odaları, bay & bayan soyunma odaları ve duş kabinleri gibi imkanlar bulunan  Aris Park Residence  sosyal tesisleri; rahat bir ortam sağlamak amacıyla bay ve bayanlara ayrı ayrı günlerde kullanılmak üzere dizayn edilmiş.


Aris Park Residence'ın 15. katında yer alan, cep sineması ve deniz manzaralı Roof Cafe bulunuyor. 7/24 resepsiyon hizmet ile residence hizmetlerinin eksiksiz sunulacağı proje de; kartlı giriş sisteminden rent a car hizmetine, fatura takibinden teknik servise kadar her ayrıntı düşünülmüş. 


Beylikdüzü’ nün merkezinde konumlanan Aris Park Residence projesinden, tek bir vasıta ile şehir merkezine ulaşılabiliyor. Ayrıca proje; E5 ve E6 otoyolları ile ulaşımda avantajlı bir konumda bulunuyor.


444 23 20 


http://www.arisparkresidence.com


projeye sor



Geri Dön