19 / 04 / 2024

Arluxia Home Office Beykent'te metrekaresi 1.500 TL'ye!

Arluxia Home Office Beykent'te metrekaresi 1.500 TL'ye!

Metrekaresi 1.500 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunulan Arluxia Home Officei farklı kılan ise Arista Bomonti Businessda olduğu gibi ofisle birlikte sahip olunacak ayrıcalıklı hizmetler



Arluxia ile home ofis anlayışında maliyetine lüks ayrıcalığını yaşayın. Arluxia'da metrekare birim fiyatları 1.500 TL ile 3 bin TL arasında değişiyor.

Girdiği her sektörde farklı uygulamaları ile dikkat çeken AR Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki ilk projesi Arista Bomonti Businessden sonra Arluxia Home Office ile Beykentte yepyeni bir proje imza atıyor. Arluxia Home Office , projesi   kapıdan ilk girdiğiniz andan itibaren lüks karşılama hizmetleriyle  sizlere ve konuklarınıza prestiji yaşatmayı hedefliyor.

Büyükçekme Gölü ve Marmara Denizini gören, eşsiz manzarası asla kapanmayacak olan Arluxia Home Office, 60 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. Kasım 2011de satışa çıkacak proje zemin + 7 kat + çatı + 2 bodrum kattan oluşuyor.

Binanın tasarımı 2 Design Group tarafından yapıldı. Her katta 71 metrekareden başlayan home ofis dairelerden kat başına 3447 metrekare flat ofislere uzanan modüler 156 ofis + 29 mağaza + 10 restaurant + 1 fitness salonunun bulunduğu projede daireler birleştirilerek kullanılabiliyor.

Metrekaresi 1.500 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunulan Arluxia Home Officei farklı kılan ise Arista Bomonti Businessda olduğu gibi ofisle birlikte sahip olunacak ayrıcalıklı hizmetler.

Ar Şirketler Grubunun Arista Bomonti Business ile hayata geçirdiği ulaşılabilir maliyetine lüks kavramı Arluxia Home Officede mülk sahibi olanların da yaşayacağı bir ayrıcalık. Arluxia Home Office projesinin en önemli özelliği, kar amacı gütmeden, maliyetine yapılan toplu alım mantığıyla müşterilerine daha uygun fiyatlı hizmetler sunmak.

Arluxia Home Officenin sunacağı ayrıcalıklar arasında misafirlerinize prestiji yaşatacak size özel tahsis edilmiş Mercedes E serisi marka araçlarla 30 TLye Atatürk Havaalanına VIP ulaşım hizmeti, fuar ve metrobüse ring seferler, acil durumlar için ilk yardım hizmeti, ücretsiz web tasarım, kişisel asistan hizmeti yer alıyor.

Ayrıca Arluxia Home Officede mülk sahibi olanlar FULLVIP Kart ayrıcalığı ile yüzde 10 indirimle akaryakıt alma ayrıcalığına sahip oluyorlar.

Arluxia Home Office, atrium sayesinde gün ışığından kopmayan, elektrik tüketimini azaltan, huzur ve mutluluk veren yaşam alanları sunuyor. Arluxia Home Office projesinde seçkin markaların bir arada olacağı Arluxia S-Mall, dünya mutfaklarından değişik lezzetler tadabileceğiniz, cafelerinde sohbet edebileceğiniz, canlı müzik performanslarıyla da eğlenceli vakit geçirebileceğiniz yeni çekim merkezi.

ROOF LIFE, dört yanı açık göl ve deniz manzarasıyla insanda kapalı ortam havası yaratmayan, modern bir anlayışla dekore edilmiş. BEY- FİT, iş hayatının yorgunluğunu, stresini ve kaybolan enerjinizi ister ofisinizde anında masaj isterseniz de eşsiz deniz ve göl manzarası ile BEY-SPA yer alıyor.
 
İSTA İnşaat, kurduğu sistem ile yatırımcıya ve oturumcuya para kazandıracak ve iş hayatının gereksiz ve masraflı tüm yüklerinden sizi arındıracak.

444 40 88
http://www.arluxia.com/


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön