26 / 04 / 2024

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılıyor!

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi ilçede bulundan metruk yapıları, kontrollü bir biçimde yıkmaya başladı.



İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi, metruk binaların yıkımına başladı. Zamanla kullanım özelliğini yitirmiş, kent estetiğini bozan ve kullanılmadığı süre boyunca madde bağımlıları ve alkol tüketenlerin mekanları olan metruk yapılar, Arnavutköy Belediyesi tarafında oluşturulan komisyon tarafından belirlendi.

Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, tespitler sonrası metruk yapıların sahipleri ile görüşen yetkililer, yaptıkları bilgilendirilmeler sonrasında sahipli yapıların vatandaşlar tarafında yıkılmasını talep etti. Tespit edilmiş ama sahiplerine ulaşılmamış binalar ise Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince kontrollü bir biçimde yıkılıyor.

Arnavutköy halkının huzuru ve güvenliği için gerekli yasal işlemleri tamamlanan tüm metruk yapıların yıkım işlemleri, güvenlik önlemleri alınarak, yapılacak.


Geri Dön