19 / 04 / 2024

Artaş Avrupa Konutları Kale satış süreci devam ediyor!

Artaş Avrupa Konutları Kale satış süreci devam ediyor!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş Grubu'nun uzun zamandır merakla beklenen projesi Avrupa Konutları Kale, 4 Kasım Salı günü düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Yoğun bir ön satış dönemi geçirilen projede satışlar devam ediyor.



Topkapı'da, E5 Otoyolunun bitişiğinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale, konut alıcıları tarafından uzun zamandır merakla bekleniyordu.Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki en değerli arsası üzerinde, Artaş Grubu imzasıyla yükselen,  Avrupa Konutları Kale  650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. 


5 BİN200 ÖN TALEP ALDIK!


Avrupa Konutları Kale projesine gelen talepten memnun olduklarını belirten Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya; "Avrupa Konutları Kale projemizi merakla bekleyen bir kitle vardı. 599 daireden oluşan projemizin ön talep döneminde 5.200 talep topladık Gelen talepten ve projeye yapılan yorumlardan memnunuz. Lansman dönemine özel olarak metrekare satış fiyatlarımızı ortalama 7 bin TL olarak belirledik." dedi. 


EN İYİSİYLE YOLA ÇIKTIK!


Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür; "Kale Endüstri Holding olarak bir çok noktada arsa yatırımlarımız bulunuyor. Gayrimenkul sektörüne de bu alanın en iyisiyle ve profesyonel bir isimle girmek istedik. Bu noktada Artaş Grubuyla yola çıktık. Avrupa Konutları markasının gücüne, Artaş Grubu'nun kalitesine inanıyoruz. 

Gayrimenkul sektöründeki yatırımlarımıza devam etmeyi hedefliyoruz. 

Yeni projelerimizde de bu sektörün profesyoneli olarak Artaş Grubu ile çalışmayı planlıyoruz." dedi. 


HER ŞEYİN BAŞLADIĞI NOKTA!


Avrupa Konutları markasının güvencesi ve proje konumu itibariyle yatınmcılarm da talebini çeken Avrupa Konutları Kale, İstanbul'un eşsiz bölgelerinden Topkapı'da, denize nazır bir noktada bulunuyor. 

Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Metrobüs ve Tramvay duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor."Her Şeyin Başladığı Nokta" sloganıyla lanse edilen proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis ile inşa edildiği bölgenin merkezini oluşturacak.37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale, konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 300 metrekare ayrıldı.


SOSYAL BİR PROJE!


Artaş Grubu, bugüne dek hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı 10 bin konutta sunduğu bütün ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapıya taşıyor. Avrupa Konutları Kale, peyzaj alanlarının yanı sıra sosyal yaşam ve spor alanlarıyla da ayrı site yaşamı sunuyor.Fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz ve açık spor alanları ile konutlara ait 1.350 araçlık kapalı otoparka sahip projede, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek 30 adet cadde üzeri mağaza da yer alıyor. Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan daireler, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor. Dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor, înşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Temmuz 2016'da yapılacak. 


Yeni Akit


projeye sor



Geri Dön