26 / 04 / 2024

Artaş Grup Avrupa Konutları Kale'deki 400 daireyi 1 haftada sattı!

Artaş Grup Avrupa Konutları Kale'deki 400 daireyi 1 haftada sattı!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş Grup Topkapı'da inşaatına satışa başladı. Konutların metre lira olarak belirlendi. Teslimler is Artaş Grup tarafından projelendirilen Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Projedeki 400 daire 1 haftada satıldı...



Topkapı'da Endüstri Holding'in arazisinde yükselecek proje 650 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Avrupa Konutları Kale projemizi merakla bekleyen bir kitle vardı. 599 daireden oluşan projemizin ön talep döneminde 5 bin 200 talep topladık. 

Dairelerin 400 tanesi ise satışa çıktığımız hafta satıldı" dedi. 


Hedef 16 ayda teslim Gelen talepten ve projeye yapılan yorumlardan memnun olduklarını aktaran Çetinsaya, 18 ay olan teslim tarihini 16 aya indirmek için çalışma yaptıklarını söyledi. Projede metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak verildi. 


Daireler deniz görüyor 37 bin metrekare arsa içinde yükselen projede 1+1'den 4+1'e farklı büyüklükte konumlanan daireler denize nazır yükseliyor. Sitede konutların yanı sıra 30 mağaza ve 52 ofis bulunuyor. Donatılar arasında fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı, 2 kapalı yüzme havuzu, skybord alanları yer alıyor. 


Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, "Kale Endüstri Holding olarak birçok noktada arsa yatırımlarımız bulunuyor. Gayrimenkul sektörüne de bu alanın en iyisiyle ve profesyonel bir isimle girmek istedik. Bu noktada Artaş Grup ile yola çıktık. Gayrimenkul sektöründeki yatırımlarımıza devam etmeyi hedefliyoruz. Yeni projelerimizde de bu sektörün profesyoneli olarak Artaş Grup ile çalışmayı planlıyoruz" dedi. 


BNugün


projeye sor



Geri Dön