28 / 03 / 2024

Artaş İnşaat Maslak Eclipse Maslak 'ta yüzde 1 KDV! 307 bin TL!

Artaş İnşaat Maslak Eclipse Maslak 'ta yüzde 1 KDV! 307 bin TL!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Eclipse Maslak

Artaş İnşaat’ın Maslak’ta inşasına devam ettiği Eclipse Maslak’ta yüzde 1 KDV avantajlı dairelere talep artıyor. Projede sunulan ekonomik fiyatlar ve cazip ödeme planları da 18 Şubat’a kadar devam ediyor



Avrupa Konutları markasının ayrıcalıklarını Maslak’a taşıyan Eclipse Maslak’ta, yüzde 1 KDV ile satışlar devam ediyor. KDV artırımının dışında kalan projede 1+0’dan 4+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor.


İnşa ettiği tüm konut projelerinde erken teslimler ve yüksek prim oranlarıyla konut sektörünün öncü firmalarından Artaş Grup’un  Eclipse Maslak  projesi de yoğun talep görüyor. KDV artırımından etkilenmeden, %1 KDV ile satışların devam ettiği projede 307 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlar da 18 Şubat’a kadar devam edecek.


550 konut, 44 ofis ve ticari alandan oluşan Eclipse Maslak ayrıcalıklı özellikleri ve konumuyla dikkat çekiyor.


Projenin her zevke hitap eden daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’ler yer alıyor. 307.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulan Eclipse Maslak’ta 60 aya adar yüzde 0,76, 120 aya kadar ise yüzde 0,78 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.


22 bin metrekare alana inşa edilen Eclipse Maslak finans dünyasına, ülkenin en başarılı kurumlarının yönetim merkezlerine, İstanbul’un renkli yaşam alanlarına ve vazgeçilmez Boğaziçi’ne komşu bir noktada bulunuyor.


AYRICALIKLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR


Avrupa Konutları markasının en büyük ayrıcalıklarından olan geniş sosyal yaşam alanlarıEclipseMaslak’da da uygulanıyor.


Kapalı yüzme havuzu, fitnesscenter, sauna ve buhar odasının yer aldığı spor tesisinde hobi salonu ve oyun alanları da yer alıyor. Proje bünyesinde yer alan restoran, kafe ve market alanları da projenin önemli noktalarından.


7/24 kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, uzman güvenlik personeli, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, görüntülü intercom sistemi, yangın ve duman alarmı gibi özelliklerin sunulduğu proje üstün güvenlik hizmetleriyle de fark oluşturuyor.


Geleneksel ve modern mimarinin birleştirildiği Eclipse Maslak’ta unutulmaya yüz tutmuş balkon keyfi yeniden hayat buluyor. Kesintisiz İstanbul ve Kemerburgaz Ormanı’na hakim manzaralı daireleriyle Maslak’ta ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunan Eclipse Maslak, bölgenin en özel konumunda yer alıyor.


T. 0212 285 44 54 (Pbx) 

F. 0212 285 44 11-0212 393 93 93

www.eclipsemaslak.com



projeye sor



Geri Dön