25 / 04 / 2024

Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Abdulselam Arasan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Abdulselam Arasan tarafından kuruldu. 


Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 Her türlü inşaat yapımı, mesken. toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 2 Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum,çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri imalatı ve satışı.....



Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Beyazıt Mah.Tığcılar Sk. No.34/1 Fatih 


Geri Dön