19 / 04 / 2024

Artvin İl Özel İdaresi okul onarımı yaptıracak!

Artvin İl Özel İdaresi okul onarımı yaptıracak!

Artvin İl Özel İdaresi Müdürlüğü ile Borçka Orman İşletme Müdürlüğünce okul binası onarım inşaatı ve orman yolu sanat yapımı için ihale açıldı



Artvin İl Özel İdaresi Müdürlüğünce Yusufeli çok programlı lise ve pansiyon binası onarım inşaatı işi gerçekleştirilecek. İhale, 7 Eylül 2009 tarihinde saat 10.00'da Artvin İl Özel İdaresi Müdürlüğünde yapılacak.

İstekliler, şartnameyi aynı adresten satın alabilecekler. Borçka Orman İşletme Müdürlüğünce Göktaş Orman İşletme Şefliği 109 nolu Ardıçlı-Kokomera orman yolu sanat yapımı işi yaptırılacak. 10 Eylül 2009 tarihinde saat 10.30'da Borçka Orman İşletme Müdürlüğünde yapılacak olan ihalede katılımcı firmalar, şartnameyi müdürlükten temin edebilecekler.


IĞDIR'DA SOYKIRIM ANIT MÜZE BAKIM VE ONARIMI YAPTIRILACAK
Iğdır İl Özel İdaresi, soykırım anıt müzenin bakım ve onarımı için ihale açtı. Buna göre İhale, 18 Eylül 2009 tarihinde saat 14.00'te Iğdır İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünde "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. Şartnamesi idareden temin edilebilecek olan ihalede işin süresi yer tesliminden itibaren 60 gün olarak belirlendi.
AA


Geri Dön