20 / 04 / 2024

As Çukurova Gayrimenkul'den iflas iddialarına açıklama!

As Çukurova Gayrimenkul'den iflas iddialarına açıklama!

As Çukurova Gayrimenkul ve inşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, şirketleri hakkında çıkartılan dedikodulara sert bir şekilde cevap verdi. Aslan "En iyisini yapmayı ilke edinmiş bir aileyiz." dedi.



As Çukurova Gayrimenkul ve inşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, şirketleri hakkında çıkartılan dedikodulara sert bir şekilde cevap verdi. Aslan "En iyisini yapmayı ilke edinmiş bir aileyiz." dedi.


Adana'nın saygın emlak ve inşaat şirketlerinden As Çukurova Gayrimenkul ve İnşaat Grubu Başkanı Ömür Aslan, şirketleri hakkında yapılan çirkin dedikodulara sert bir şekilde cevap verdi. Son günlerde bazı firmaların battığı, iflas ettiği yönünde çıkan haberlerin kendilerini de üzdüğünü ifade eden Aslan, "Ticaretle uğraşan hiçbir firmanın batmasını arzu etmeyiz. Lakin bunun en büyük ayıbı ise batan ya da iflas eden şirketlerle başka firmaların da iş ortaklığı olduğu yönünde dedikodular çıkartılmasıdır. Hiç alakası olmayan şirketlere de zarar vermeye çalışan zihniyetleri anlamakta zorluk çekiyoruz, bizler As Çukurova Gayrimenkul ve İnşaat Grubu olarak Uzay Demir Ticaretle ve herhangi bir başka şirketle, kimseyle dolaylı ya da dolaysız hiçbir ortaklığımız yoktur" dedi. Adı geçen şirketle sadece malzeme alış verişi olduğunu söyleyen Aslan, "Onun dışında hiçbir ortaklığımız ve bağlantımız da yoktur. 

Bizler gayrimenkul ve inşaat sektöründe en iyisini, en güzelini yapmayı ilke edenmiş büyük bir firma ve aileyiz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz inşaatlar bunun göstergesidir bizler yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu. 


ADANANIN YÜKSELEN DEĞERİ.. AS ÇUKUROVA GAYRİMENKUL 

As Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan dünü ve bugünü ile As Çukurova Emlak Gayrimenkul'ü de anlattı. Aslan, önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek, "Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımını güçlendirmek için uluslararası standartlarda çalışıyoruz. Müşterilerimizin gayrimenkul ile ilgili her türlü ihtiyacında onlara en uygun çözümü sunmak için özveri ile çalışmaktayız. Çukurova'da evi olmayan herkesi ev sahibi yapmak en büyük hedefimizdir. Yapacağımız tüm projelerimizde kalite ve tüm özellikleri barındırmak olacaktır" dedi. 


'Adana markasıyız' 


2000 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe bulunduklarına dikkat çeken Aslan, "Biz 2010 yılında emlak sektöründe kendi aile şirketimizi kurduk. Markamız bir  Adana  markası olan As Çukurova Gayrimenkul olarak markamızı da tescilledik. 2012 yılında inşaat sektörüne adım attık. Aslan Park 3+1 ve Aslan Concept 4+1 projelerimizi yapıp siz saygıdeğer Adanalı hemşehrilerimizin kullanımına sunduk" dedi. 


Adana Çukurova Barış


Geri Dön