24 / 04 / 2024

Asansör İstanbul 2015 Fuarı 26 Mart'ta başlayacak!

Asansör İstanbul 2015 Fuarı 26 Mart'ta başlayacak!

İFO Fuarcılık tarafından AYSAD (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteği ile iki yılda bir düzenlenen Asansör İstanbul Fuarı’nda 15’i Konya’dan olmak üzere yurt içi ve yurt dışından toplam 440 firma yer alıyor.



İFO Fuarcılık tarafından AYSAD (Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayicileri Derneği) desteği ile iki yılda bir düzenlenen Asansör İstanbul Fuarı’nda 15’i Konya’dan olmak üzere yurt içi ve yurt dışından toplam 440 firma yer alıyor. 28 ülkenin katılımıyla kıtalar arası bir buluşmaya sahne olacak organizasyonda Almanya, Çin ve İtalya ulusal katılım gerçekleştiriyor. Bir öncekine göre %25 büyümüş olarak 50 bin metrekare kapalı alana kurulan Asansör İstanbul’da her gün milyonlarca yolcu taşıyan asansörlere ilişkin başta güvenlik olmak üzere en yeni teknoloji ve uygulamalar sergilenecek. Dört gün sürecek organizasyonda panel ve konferanslarla sektör gündemleri masaya yatırılırken, bu yıl bina dışından asansör çözümleri arayan Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması’nda (ILDC) dereceye giren tasarımlar da fuar süresince ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Yalnızca Türkiye’de günde 50 milyon yolcu taşıyan, Dünya genelinde ise her gün yüzmilyonlarca insanın bina içi ulaşımını sağlayan asansörlere ilişkin en yeni teknolojiler 26 Mart Perşembe günü başlayacak olan Asansör İstanbul 2015 fuarında sergilenecek. İFO Fuarcılık tarafından 14.’sü düzenlenen organizasyona Konya’dan; AH&MET Asansör, AKIŞ Asansör, ASBUTON, AYKON, BUTKON, ELKO, HEDEFSAN, HÜRAS, İTİMAT, KONEL, MKS Metalurji, ÖZTEKFEN, EEM İthalat, VİTAL Asansör ve KÜÇÜK Büro Makineleri katılıyor. 


Memleket


Geri Dön