18 / 04 / 2024

ASKİ ve EGO'nun 2014 yılı faaliyet raporları onaylandı!

ASKİ ve EGO'nun 2014 yılı faaliyet raporları onaylandı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir ile bağlı kuruluşları ASKİ ve EGO'nun 2014 yılı Faaliyet Raporlarını onayladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sunumunun ardından dün düzenlenen oylamada raporlar kabul edildi.



Yaklaşık 2.5 saatlik ve bin 200 slaytlık sinevizyon eşliğinde Meclis üyelerine Faaliyet Raporlarına ilişkin bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sunumunun ardından dün düzenlenen oylamada raporlar kabul edildi. 


Belediye Meclisi'nin Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında yaptığı toplantısında, gündeme ilişkin maddeler görüşüldü. Toplantıda ilk olarak, önceki gün Başkan Gökçek tarafından fotoğraf, animasyon ve video görüntüleri eşliğinde yapılan Büyiikşehir Belediyesi. ASKİ Genel Müdürlüğü ve EGO Genel Müdürlüğü'nün 2014 yılı faaliyet raporlarına ilişkin olarak. Belediye Meclis üyeleri görüşlerini bildirdiler. AK Parti. CHP ve MHP grupları adına söz alan üyeler, faaliyet raporlarıyla ilgili görüş ve düşüncelerini anlattılar. 


Konuşmaların ardından Büyükşehir, ASKİ ve EGO'nun 2014 yılı Faaliyet Raporları, oy çokluğu ile kabul edildi. 

Belediye Meclis Toplantısı'nda ayrıca Kuzey  Ankara  Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında I "inci Etap'tayeni yapılacak olan Doğalgaz altyapı imalatlarına ilişkin olarak Başkent Gaz Dağıtım A.Ş. ile Büyiikşehir Belediyesi arasında protokol yapılmasına ilişkin Başkanlık Yazısı oybirliği ile kabul edildi.


Ankara Başkent


Geri Dön