23 / 04 / 2024

Asma Bahçeler yüzde 60'lık satış rakamı yakaladı!

Asma Bahçeler yüzde 60'lık satış rakamı yakaladı!

Tanyer İnşaat 'ın imzası ile İzmir Narlıdere 'de yaşama geçirilen Narlıdere Asma Bahçeler projesi, gerek konumu gerekse özel mimarisiyle yüzde 60 'lık satış rakamı yakaladı.




Asma Bahçeler'in satış başarısı TANYER İnşaat tarafından Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek Narlıdere'de yapımı devam eden Asma Bahçeler projesi, gerek konumu gerekse özel mimarisiyle yüzde 60'lık satış rakamı yakaladı. 


2015 yılında  sahiplerine teslim edilecek Asma Bahçeler'in yüzde 55'ini tamamladıklarını ve inşaat programının önünde gittiklerini söyleyen Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, örnek dairenin ziyarete açılmasıyla satışların hızlandığını söyledi. 


Asma Bahçeler'in eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla tüm Türkiye'nin dikkatini çektiğini vurgulayan Münir Tanyer, "Deprem bölgesi olan İzmir'deki konutların, doğru proje ve kaliteli malzemeyle inşa edilmesi yaşamsal öneme sahip. Bir yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan proje bir evin terasının diğerinin bahçesi olması mantığıyla aşağı doğru iniyor. Dağ ve deniz manzarasına sahip proje 18 bin metrekare alan üzerinde 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere toplam 1 + 1, 2+1, 3 + 1 tiplerinde 98 konuttan oluşuyor. Tüm evlerin önü açık olacak; ev sahipleri eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla iç içe yaşayacak


Ege Telgraf


Geri Dön