25 / 04 / 2024

Assan Kurtköy Konutları'nda 110 bin TL´ye! Hemen teslim!

Assan Kurtköy Konutları'nda 110 bin TL´ye! Hemen teslim!

Assan Kurtköy Konutları'nda fiyatlar 110 bin TL'den başlıyor



Giriş+9 katlı 4 blokta 160 konuttan meydana gelen Assan Kurtköy Konutları'nda fiyatlar 110 bin TL ile 155 bin TL arasında değişiyor. Firma bünyesinde vade yapılmazken; konutlar peşin olarak satılıyor. Assan Kurtköy için tüm bankalardan kredi kullanmak da mümkün.

 

Kibar Holding kuruluşu olan Assan Yapı'nın inşa ettiği Assan Kurtköy Konutları'nın temeli 2008´in sonunda atıldı. Projede yaşam geçtiğimiz Kasım ayından bu yana devam ediyor. Konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

 

Assan Kurtköy Konutları toplam 10 bin metrekarelik alana kuruluyor. Assan Kurtköy Konutları'nda 80 metrekare 2+1, 107 metrekare 2+1 ve 107 metrekare 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Assan Kurtköy Konutları'nın satış ve pazarlamasını RE/MAX Yıldız Ofisi gerçekleştiriyor.

 

Sağlam bir zeminde, kalite, dayanıklılık ve güven esas alınarak  inşa edilen Assan Kurtköy Konutları'nda, daireler modern yaşam stili ve konfor ile dizayn ediliyor. Assan Kurtköy´de açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunuyor.

 

Yeşillikler içerisinde konumlanan projede son 20 konutun satışı devam ediyor. 

 

0216 684 06 06

 

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön