20 / 04 / 2024

Astoria'da kullanıma hazır ofis

Astoria'da kullanıma hazır ofis

İngiliz ve Uzakdoğu'lu yatırımcılar tarafından kurulan Sterling, "kullanıma hazır" ofis (Instant Serviced Office) hizmeti ile İstanbul'da.



İş ve yaşam merkezlerinin kesişim noktasında Esentepe - Astoria İş Merkezi'nin 3 katında seçkin müşterilerine hizmet vermekte olan Sterling, sunduğu farklı çözümler ile başta uluslararası firmalar olmak üzere yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Temmuz 2008'den bu yana Astoria'da yer alan Sterling Ofis Hizmetleri, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren yerli ve yabancı müşterilerine çağdaş tasarımlı ofis mobilyaları ve son teknoloji ekipmanların yanı sıra iletişim araçlarını da içeren, profesyonel personel destekli ofis alanı hizmeti veriyor.


Sterling'in her detayı düşünerek hazırladığı ofislerde, şirketlere ayrıcalıklı ofis hizmeti uygun maliyetle sunuluyor. Lokasyon, birinci sınıf ofis ortamı ve üstün hizmet kalitesi olarak 3 ana hedefle yola çıkan Sterling, her şey dahil fiyat politikasıyla şirketlere maliyetlerini kontrol edebilme imkanı sağlıyor.


Sterling zamana karşı yarışan profesyonellerin hayatını kolaylaştırıyor. 1 gün, 1 yıl yada daha uzun sürelerde ofis kiralayabilir, ofisinize hemen taşınabilirsiniz. Uygun ofis alanı bulmak ve döşemek için ya da ofisinizin idari işlerini yönetmekle kaybettiğiniz zamanı işinize konsantre olarak geçirebilirsiniz.


Farklı sektörlerden uluslararası ve yerli firmalara hizmet veren Sterling, özellikle dünyanın en büyük firmalarının Türkiye'deki kuruluş aşamalarında tercih ediliyor. Uluslararası bakış açısı müşterilerine kendilerini ayrıcalıklı hissettirirken, kendi logosunun hiçbir yerde bulunmaması firmaların Sterling'i kendi ofisleri gibi benimsemesini sağlıyor. Şık ve tam donanımlı ofislerin yanı sıra geniş ortak kullanım alanları, cafe ve toplantı salonları ile de müşterilerine ferah bir ortam sunarak fark yaratıyor.

www.sterlingoffice.com

Geri Dön