19 / 04 / 2024

Ata GYO, 2021 yılı için KPMG Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Ata GYO, 2021 yılı için KPMG Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Ata GYO, 2021 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin Yönetim Kurulu Kararı hakkında açıklama yaptı. 

ANLAŞMA SAĞLANDI

Ata GYO Yönetim Kurulu'nun 18 Mayıs 2021 tarihli kararı ile; 

Denetimden Sorumlu Komitenin önerisi doğrultusunda şirketin 2021 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanacak.

ONAY BEKLİYOR

Söz konusu kararın yapılacak olan 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurulun onayına sunulmasına katılanların oy birliği ile karar verildi. 

Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulunun 18.05.2021 Tarihli Kararı ile;

Denetimden Sorumlu Komitenin önerisi doğrultusunda Şirketin 2021 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, sözkonusu kararın yapılacak olan 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir


Geri Dön