24 / 04 / 2024

Atabek Konutları satışta! Yeni proje!

Atabek Konutları satışta! Yeni proje!

Firma: Atabek Şirketler Grubu

Proje: Atabek Konutları

Atabek Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilecek olan Atabek Konutları satışa sunuldu. Projede 2+1, 3+1 ve 4+2 dubleks daire tipleri bulunuyor. 



Yaklaşık 70 yıl önce ithalat ve ihracat faaliyetleriyle iş hayatına adım atan Atabek Şirketler Grubu,  Atabek Konutları  ile yaşam alanlarına yüksek kalite getirmeyi amaçlıyor. Atabek Konutları 7 Aralık günü görücüye çıkıyor.

Atabek Konutları, İstanbul Avrupa Yakası'nda Silivri'de hayata geçiriliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+2 dubleks konut tipleri yer alıyor. 

Atabek Konutları satışta! Yeni proje!

Projede toplam 8 blok ve 336 daire yer alacak. Atabek Konutları'nda yer alan konutların Haziran 2022'de teslim edilmesi planlanıyor. 

Atabek Konutları satışta! Yeni proje!

Atabek Konutları projesinde, rengarenk yaşam bahçesi, çocuk oyun parkı, restoran, güneşlenme terası, barbekü alanı, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkuru, Türk hamamı, kapalı otopark, mini amfi tiyatro, açık yüzme havuzu, sauna odası, fitness salonu, havuzbaşı kafeterya ve kamelyalara yer veriliyor. 

Atabek Konutları satışta! Yeni proje!

17 bin 583 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanında yükselen projede 6 adet cadde dükkanı bulunuyor. Depreme karşı yüksek dayanıklılık amaçlanan projede, C35 beton ve perde duvar teknolojisi kullanıldı. 

Atabek Konutları, Rumeli Üniversitesi'ne, Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne, Silivri Devlet Hastanesi'ne ve Kolan Hastanesi'ne yakın konumda yükseliyor. Aynı zamanda proje, Silivri Adliyesi'ne, Silivri sahiline ve plajına yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Atabek Konutları satışta! Yeni proje!

'Silivri'nin yeni incisi' şeklinde nitelendirilen Atabek Konutları, E-5 ve TEM otoyoluna 4 dakika, AVM'ye 3 dakika, İstanbul Havalimanı'na 40 dakika ve Kuzey Marmara Otoyolu'na 5 dakika mesafede konumlanıyor. 

Projede, 7/24 güvenlik imkanının yanı sıra; blok içi jeneratör, görüntülü diafondan kapıya bağlantı ve 4 farklı güvenlik noktasından siteye giriş imkanları sunuluyor. 

Atabek Konutları satışta! Yeni proje!

Projede yer alan konutlar, göze hitap edecek ince işçilik detayları ve kaliteli malzeme seçimleri ile tasarlandı. Atabek Konutları'ndaki 2+1'lerin büyüklükleri 90 metrekare ile 115 metrekare arasında değişirken, 3+1 konutlar 130 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 2+1'ler açık ve kapalı mutfak olmak üzere iki tipte tasarlandı.

Web: http://www.atabekkonutlari.com/

Tel: 444 64 73 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön