10 / 05 / 2024

Atapol Rezidans'ta 400 bin TL'ye! Hemen teslim!

Atapol Rezidans'ta 400 bin TL'ye! Hemen teslim!

Ergün Polat İnşaat'ın lüks projelerinden biri olan “Atapol Rezidans”,  Finans merkezi Batı Ataşehir'de sahiplerini bekliyor



İstanbul'un Finans Merkezi olması için Devlet bankalarının ve finans kuruluşlarının merkezlerinin taşınacağı Ataşehir'de Ziraat Bankası ve Halkbank'ın ardından, Merkez Bankası, Vakıfbank ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun merkez binalarının inşa edileceği bölgede şimdi de üniversite kurmak için harekete geçildi. Finans merkezi için arazilerin tahsisleri yapılırken bölgenin tek üniversitesi olan Yeditepe'nin haricinde Fenerbahçe Spor Kulübü ve Acıbadem Hastanesi de üniversite kurmak için girişimlere başladı. 47 dönümlük arazide bulunan Yeditepe Üniversitesi'ne 25 dönümlük arazide Acıbadem, 29 dönümlük arazide de Fenerbahçe üniversite ekleniyor. 1997 yılında 20 yıllığına Hazine'den kiralanan araziye kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce gündeme alınarak, İBB meclisine getirilecek. Acıbadem Grubu'nun kuracağı Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin mülkiyet ve plan süreci ise devam ediyor.

‘Ataşehir marka olma yolunda ileriyor'
Yaklaşık 570 dönümlük bir alanda yapılması düşünülen Finans Merkezi'nden sonra üniversite kurmak isteyen şirketler bölgede harıl harıl arazi arıyor. Kayışdağı, konumu itibariyle üniversite alanlarının kurulması için çok önemli bir cazibe merkezi oldu.

Ergün Polat İnşaat'ın lüks konut çalışmalarından biri olan “Atapol Rezidans” finans merkezi Batı Ataşehir'de müşterilerini bekliyor. Ulaşımı son derece kolay olan bir mevkiide yer alan Atapol Rezidans, sahip olduğu lüks ve konfor özelliklerinin yanı sıra, depreme son derece dayanıklı yapısıyla da dikkat çekiyor.

İnşaat sektöründe köklü bir geçmişe sahip Polat İnşaat, sadece İstanbul'da bugüne kadar beş binden fazla konut, iş yeri ve otel projesini gerçekleştirdi. Ataşehir'de yer alan Atapol Rezidans, köprü ve otoban bağlantı yollarına kısa mesafede bulunması avantajıyla da İstanbul'un yoğun trafiğinden kurtulmak isteyenlerin tercih edecekleri konutlar arasında ön sıralarda yer alıyor. Farklı metre kare alternatiflerinde (125, 135, 150 ve 180 metrekare) sunulan Atapol Rezidans konutlarında, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, çocuk parkı, sauna, Atapol Health club, restoran, barbekü alanı ve kapalı otopark gibi tesisler de bulunuyor.

213 konutluk Atapol Rezidans'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. Konut tipleri ise 4+1 ve dublekslerden oluşuyor.

www.atapol.com.tr 

0-216-533 55 66


Geri Dön