18 / 04 / 2024

Ataşehir Sample Park'ta 298 bin TL'ye 2+1!Yüzde 3 indirim!

Ataşehir Sample Park'ta 298 bin TL'ye 2+1!Yüzde 3 indirim!

Firma: Rams Yapı

Proje: Sample Park

Sample Park’ta ev sahibi olmak istiyorsanız burada sizi bekleyen en cazip fırsat dairenizi peşin olarak aldığınız anda kazanacağınız yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor...




İlkbahar Batı’nın Bi’tanesi Sample Park’a fırsat rüzgarlarıyla geldi!  Sample Park’ta nisan ayına özel olarak yapılan kampanyada yer alan uygun ödeme şartları ve cazip indirim fırsatları ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor! Üstelik nisan ayına özel olarak yapılan kampanyada  tapu teslimleri hemen yapılıyor!


1+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Sample Park'ta 2+1 daireler 298 bin TL ile 354 bin TL arasında, 3+1 daireler 480 bin TL ile 499 bin TL arasında satılıyor.


FIRSAT 1: “PEŞİN ALANA %5 İNDİRİM!

Sample Park’ta ev sahibi olmak istiyorsanız burada sizi bekleyen en cazip fırsat dairenizi peşin olarak aldığınız anda kazanacağınız %5 indirim fırsatı!


FIRSAT 2: “BANKA KREDİSİ KULLANANA %3 İNDİRİM!”

Nisan ayına özel olarak hazırlanan kampanyada Sample Park’ın ayrıcalıklar dünyasında bir yaşam kurmanız için size sunulan ikinci cazip fırsat seçeneği banka kredisi kullanarak kazanacağınız %3 indirim!


ANINDA TAPU TESLİMİ! KDV ORANI %1!

Sample Park’ın nisan ayına özel olarak hazırlanan kampanyasında sizi bekleyen bir de süpriz var! Bu süpriz tapuların hiç beklemeden anında teslim ediliyor olması! Üstelik Sample Park’ta KDV oranının %1 olduğunu unutmamanızda fayda var! Bu cazip avantajlardan yararlanmak için son gün 30 Nisan! Kampanyadan yararlanmak ve daha detayli bilgi almak için sizi  Sample Park  satış ofisine bekliyoruz!


AVANTAJLARLA DOLU YEPYENİ BİR YAŞAM ARALIK 2013’TE BAŞLıYOR!

Aralık 2013'te teslim edilecek bir  Rams Yapı  projesi olan ve 7 katlı 4 bloktaki 130 daireden birine sahip olanları, Sample Park’ta 4270 metre karelik bir alan üzerinde yükselen bir dünyada 7’den 70 herkesin ihtiyaçlarına cevap verecek avantajlarla dolu yepyeni bir yaşam bekliyor. Tırmanma duvarlarından mini golfa, çocuk yüzme havuzlarından basketbol sahasına, açık yüzme havuzundan fitness centera, saunadan cafeye ve bara, spa salonudan masaj odasına, oyun parkından sinemaya ve barbekü alanına kadar ihtiyaç duyabileceğiniz her şey.


Türkiye’nin en hızlı değer kazanan lokasyonu Ataşehir’in batısında, Anadolu yakasının merkezine hakim konumda bulunan Sample Park, E-5'e 2, Fatih Sultan Mehmet'e 3, Kadıköy-Kartal metro hattına 2, metrobüse 2, Medipol Hastanesi'ne ve Memorial Hastenesi'ne ise 5 dakikalık mesafede yer alan Sample Park; Yeditepe Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi'ne ise yakın konumda yükseliyor.


0 216 291 26 00

http://www.samplepark.com.tr 


projeye sor



Geri Dön