20 / 04 / 2024

Ataşehir Sarphan Finanspark ödemeleri!

Ataşehir Sarphan Finanspark ödemeleri!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Ataşehir Sarphan Finanspark ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirimin yapıldığı Ataşehir Sarphan Finanspark projesinde teslimlerin bu yıl Ağustos ayında yapılıyor...




Sarphan Finanspark projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. Ataşehir  Sarphan Finanspark  ödemeleri öncesinde projeden bahsedelim.


Ataşehir Sarphan Finanspark projesi  Sarp Group  tarafından hayata geçiriliyor. Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde daireler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor.


Ataşehir Sarphan Finanspark projesinin satış ofisi ile 444 47 33 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde stüdyo ve 1+1'ler satıldı.


Sarphan Finanspark projesi 57 katlı rezidans kulesi, 13 katlı ofis bloğu ve 20 katlı otel bloğu olmak üzere 3 blok olarak tasarlandı. Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde 2+1 ve 3+1'lerin satışları devam ediyor.



Ataşehir Sarphan Finanspark ödemeleri!


Tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirimin sunulduğu Ataşehir Sarphan Finanspark ödemeleri ticari alanlarda yüzde 50 peşinattan sonra, 12 ay vade farksız olarak yapılıyor.


Ataşehir Sarphan Finanspark projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, toplantı odaları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Sarphan Finanspark nerede?

Sarphan Finanspark adres: 3317 Ada 5 Parsel Site Mahallesi. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye - İstanbul



Sarphan Finanspark iletişim  bilgisi

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr


projeye sor



Geri Dön