18 / 04 / 2024

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.



Ataşehir Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy Mahallesi'nde inşa edilen Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda açılacak. 


Açılış, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gerçekleşecek. Törenle yapılacak açılış saat 19:00'da başlayacak. Ardından Hayko Cepkin Ataşehirlilere konser verecek.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi merkez ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e annesi maneci kızı ve özel hayatı üzerinden yöneltilen alçakça iftiraları lanetle kınıyo rum.Televizyon programlarında Atatürk'ü yalan ve iftira dolu sözlerle karalamaya çalışan niyeti bozuk hasta ruhlular, asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu topraklar üzerinde Atatürk sevgisi bitmeyecektir. 


Atatürk'e saldırmak için dinimizde, kültürümüzde, örfümüzde kutsal olarak gördüğümüz"annelik"gibi yüce bir makam üzerinden bile alçakça iftirada bulunma cüretini gösteren bu kanıbozuk kişiler, Atatürk sevgimizi azaltamayacaktır. 


Ruhsal hastalığa yakalandığını itiraf eden ve bu konuda raporlu olan bir sapığın uydurduklarını,'Ben tarihçiyim'iddiasıyla televizyon programlarında kaynak gösteren derin şaklabanlar, Atatürk'e ve onun mirası olan annesi Zübeyde Hanım ile manevi kızı Profesör Afet İnan'a asla leke süremeyeceklerdir. 


Kimi zaman Atatürk'e, kimi zaman ismet İnönü'ye, kimi zaman da Cumhuriyet'e ve devrimlere atılan iftiraların asıl amacının, hangi kirli oyunların hesabı olduğunu, aklıselim sahibi herkes gayet iyi biliyor. Atatürk'e, Cumhuriyet'e ve devrimlere inananlar, bu 'çamur at, izi kalsın' kirli siyasetini, bir asırdır bu kirli ağızlardan tanıyor. Ancak, dün başarıya ulaşamadıkları gibi, bugün de kazdıkları kuyuda boğulacaklarından hiç kuşkumuz yok". 



YeniBirlik


Geri Dön