28 / 03 / 2024

Atatürk Havalimanı’ndaki pandemi hastanesinin elektriğini 1920 sağlayacak!

Atatürk Havalimanı’ndaki pandemi hastanesinin elektriğini 1920 sağlayacak!

Atatürk Havalimanı’nda koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yapımı sürenpandemi hastanesinin elektriğini 1920 sağlayacak!



Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ), Atatürk Havalimanı’nda koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında inşaatı süren1000 yataklı pandemi hastanesinin elektrik ihtiyacını karşılamak için tamamlanan trafo merkezinin teslim edildiği belirtildi.

BEDAŞ'ın yaptığı  açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda teslim edilen trafoya, TBMM’nin 100’üncü yılı nedeniyle "1920" numarasının verildiği bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ön planlama çalışmasından sonra elektrik trafosunu tamamlayan BEDAŞ'ın açıklamasında, şu ifadeler yer aldı:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da biri Sancaktepe, diğeri ise Atatürk Havalimanı sahası olmak üzere 1000’er yataklı iki pandemi hastanesi yapılacağını açıklamasının hemen ardından BEDAŞ, trafo merkezini Türkiye için çok önemli bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bitirerek hazır hale getirdi."

İstanbul'un Avrupa Yakasında hizmet veren BEDAŞ'ın 5 milyonu aşkın abonesi mevcut.

 

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön