26 / 04 / 2024

Atatürk Olimpiyat Stadı´nda U2 için inşaat yapılıyor!

Atatürk Olimpiyat Stadı´nda U2 için inşaat yapılıyor!

Efsane için Atatürk Olimpiyat Stadı´ndaki hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor...



İstanbul bir yıldır beklediği U2 konseri için son günleri sayıyor. Türkiye´de yapılan en büyük stadyum konseri olacak "U2 360° Tour" İstanbul konseri için son hazırlıklar sürerken, grubun kendine ait eğlence odasında Playstation´larının hazır bulundurulduğu öğrenildi.

Konser hazırlıklarıyla ilgili gelen son haberlerden biri de, grubun özel aşçılarının bir hafta öncesinden geldiği ve U2 üyelerinin sevdiği yiyecekleri almak için şimdiden alışverişe başladıkları yönünde. Aşçılar, grubun sevdiği yemekleri yapmak için özel soslar, baharatlar arıyor ve farklı kasaplar geziyor.

1000 METREKARELİK MUTFAK ALANI VE 130 TIR
İKSV ve Pozitif işbirliğiyle gerçekleşecek konser için stattaki hazırlıklar ve sahne kurulumu 31 Ağustos´tan beri devam ediyor. Kurulumu altı gün süren sahne, Moskova´dan getirtiliyor. Bu arada, konser için gerekli tüm gereçlerin İstanbul´a tam 130 tırla geldiği açıklandı. Sırf sahne prodüksiyonu için 600 kişi çalışırken, U2 ekibi 300 kişi olarak gelecek. Statta 1000 metrekarelik bir mutfak alanı kurulurken, ekip için 28 oda bulundurulacak.

BONO NE MESAJ VERECEK?
6 Eylül Pazartesi gerçekleşecek konserde, kapılar 17.30´da açılacak. İrlandalı ön grup Snow Patrol ise 19.30´da sahneye çıkacak. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç´ın da aralarında buluduğu siyaset-iş-sanat dünyasından pek çok ismin katılacağı konserde, grubun sahne performansı kadar vereceği siyasi mesajlar da merak ediliyor. İstanbul, U2´nun İtalya´nın Torino kentinde başlayan Avrupa turnesinin onuncu durağı olacak.
PINAR TARCAN/Habertürk


Geri Dön