24 / 04 / 2024

Atila Aydıner: Bayrampaşa’nın değerine değer katıyoruz!

Atila Aydıner: Bayrampaşa’nın değerine değer katıyoruz!

Bayrampaşa Belediye Meclisi'nin 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa projeleri de masaya yatırıldı.




Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2016 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Birinci Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Basın mensuplarının da takip ettiği toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.


‘PROJELER İLÇESİ BAYRAMPAŞA’

Bayrampaşa Belediyesi’nin 2016 yılında hayata geçirdiği ve devam eden projelerini görseller eşliğinde tek tek anlatarak, detaylı bilgiler veren Başkan Atila Aydıner, “Sürekli proje üretmeye ve hayata geçirdiğimiz projelerle Bayrampaşa’mızın değerine değer katmaya devam ediyoruz. Bayrampaşa’nın kaybedecek zamanı yok. Doğrularım varsa alkışlayın, yanlışlarım varsa da eleştirin” dedi.


Kentsel dönüşüm projesi kapsamında, eski cezaevi alanında yaklaşık 10 bin nüfusun yaşayacağı yepyeni bir yaşam merkezi inşa etmeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Aydıner, “Eğitimden kültüre, ulaşımdan sosyal hayata, trafikten bilime, sanattan mimariye kadar çok sayıda yeni projeyi hayata geçirdik. Bunların önemli bir bölümünü tamamladık. Bir kısmının da yapımı halen devam ediyor. Bizler az laf, çok proje üretmeyi ilke edindik. Bu düşünceler ışığında, ilçemizi mega projelerle 2023’e hazırlıyoruz. Bu vesileyle 2016 yıllında yapılan çalışmalarda emeği geçen başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, birim müdürlerimize, belediye personelimize ve çalışmalarımıza destek veren tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni dönemin Bayrampaşa’mıza ve değerli halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Dev projelerin Bayrampaşa’mızda hayata geçirilmesine büyük katkılar sunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a da burada şahsım ve Bayrampaşalılar adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına söz alan Meclis Üyesi Abdul Fettah Dindar da, bazı harcama kalemlerinde kısıtlama yapılması gerektiğini savunarak, yeni dönemde bütçenin daha idareli kullanılması gerektiğini söyledi.




Bayrampaşa Belediyesi


Geri Dön