24 / 04 / 2024

Atilgan Zemin Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Atilgan Zemin Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün İklim Atılgan tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.



Atilgan Zemin Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün İklim Atılgan tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.


Atilgan Zemin Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Konusu:

1.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatları yapmak.  3. Şirket gaye ve konusunun gerçekleştirilmesi için arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın alabilir, inşa edebilir, iktisap edebilir, satabilir. İktisap edilen gayri menkulleri devir ve ferağ, bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir 4. Her türlü zemin iyileştirme ve projelendirme yapmak. 5. Zemin ve inşaat işleri müşavirliği ve danışmanlık hizmeti yapmak. 6. Konusu ile ilgili işlerin kurum ve kuruluşların ihalesine katılmak. 7. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel,motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması.      


Atilgan Zemin Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Barbaros Mah.Kardelen Sk. Palladium Tower Kat:10 2/41 Ataşehir 


Geri Dön