20 / 04 / 2024

Atlas Vadi Mimaroba nerede!

Atlas Vadi Mimaroba nerede!

Firma: Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş.

Proje: Atlas Vadi Mimaroba

Dairelerin 2014 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan Atlas Vadi Mimaroba nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Büyükçekmece Mimaroba deniliyor. Proje, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 dubleks dairelerden oluşuyor...



İçerisinde toplam 152 adet dairenin yer aldığı Atlas Vadi Mimaroba nerede sorusunun yanıtından önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje toplam 11 bin 380 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Atlas Vadi Konutları projesinin sosyal imkanları arasında; fitness,  salonu, squash kortu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, çocuk evi yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş. projesi olarak hayata geçirilen Atlas Vadi ne zaman teslim edilecek sorusuna 2014 sonu cevabı uygun görülüyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 dubleks olarak dizayn edildi. 


Atlas Vadi Mimaroba nerede!


Dairelerin alanlarının 93 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Atlas Vadi Mimaroba nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimaroba bölgesi yanıtı veriliyor.


Mimarona Atlas Vadi ödemeleri!


Mimarona Atlas Vadi ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. 


Atlas Vadi Mimaroba nerede?


Atlas Vadi kroki!


Atlas Vadi Mimaroba nerede!


Atlas Vadi Evleri iletişim:

Telefon: 0 212 864 41 11

Web Adresi: www.atlasvadi.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön