25 / 04 / 2024

ATRAX 2015 Fuarı 3 Aralık'ta başlayacak!

ATRAX 2015 Fuarı 3 Aralık'ta başlayacak!

Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı ATRAX, 4’ncü yılında uluslararası organizasyon olarak büyümeye devam ediyor. ATRAX 2015, 3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek .



Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı ATRAX, 4’ncü yılında uluslararası organizasyon olarak büyümeye devam ediyor. Uluslararası düzeyde birçok katılımcıyı İstanbul’da ağırlamaya hazırlanan ve 3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan ATRAX 2015, Türkiye’nin yanı sıra büyük eğlence projelerinin uygulandığı çeşitli ülkelerden sektör profesyonellerine ve yatırımcılarına yol gösterecek bir platform olacak ve yeni işbirliklerine ortam sağlayacak. Bu yıl uluslararası boyutuna çok daha fazla önem verilen fuara, 17 ülkeden alım heyetleri gelecek. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nün “Alım Heyeti” programı dahilinde “Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Rusya, Ukrayna, Ürdün, Saudi Arabistan, İran, Irak, Cezayir, Fas, Nijerya, Güney Afrika, Tunus, Kenya” ülkelerinde sektörün tüm katılımcı ve ziyaretçi profiline yönelik ticari müşavirlikler aracılığıyla alım heyeti programı başladı.


Tema Park, Eğlence Parkları Sahipleri ve İşletmecilerinden; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, İnşaat Firmalarından; Peyzaj Mimarlarına kadar geniş bir ticari hedef kitlesine sahip olan fuar, bu yıl iş fırsatlarını maksimum düzeye taşımak, katılımcılar ve alıcılar için verimli bir iş platformu oluşturmak adına B2B online sistem başvuruları ve randevu sistemini başlattı. B2B Online Sistem’i kullanarak ziyaretçiler görüşmek istedikleri katılımcıları filtreleyip, tercih edilen bir zaman dilimi için görüşme talebi gönderebilecekler. Sistem, ziyaretçilerin fuar öncesi ilgi alanlarını oluşturan firmalardan randevu alarak, görüşme takvimlerini planlamalarını ve daha çok kişi ile görüşmelerini bu sayede de fuardan daha fazla verim alabilmelerini sağlayacak.


Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı




ATRAX 2015, yurtdışı tanıtım faaliyetlerinin yanı sıra, ziyaretçi sayısının arttırılması amacıyla T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, İhracat Genel Müdürlüğü’nün organizatörlüğünde 17 ülkeden “Alım Heyeti” programı düzenlenecek. Yurt dışından, alım heyeti kapsamında ziyaretçi olarak katılmak isteyen firma yetkilileri bulundukları ülkedeki T.C. Büyükelçiliği’nin Ticaret Müşavirliklerine veya Ataşeliklerine başvuru yapabilecekler.


Katılımcılara uluslararası boyutta yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunan ATRAX Fuarı’nı geçtiğimiz yıl 8 bin 650 sektör profesyoneli ziyaret etti. Bu yıl iki salon ve fuaye ile birlikte 3 bölümden oluşan ATRAX 2015 geniş bir alana sahip olacak. ATRAX, bu yıl sunmuş olduğu B2B online sistem başvuruları ve randevu sistemi ile katılımcı ve ziyaretçilerin fuardan almış oldukları etkiyi iki katına çıkartmak için çalışıyor. İkili iş görüşmeleri sayesinde yeni iş fırsatları ve işbirlikleri geliştirmek ve ticaret hacmini artırmak amacıyla Türk firmalarını uluslararası delegeler ve alım heyetleriyle prestijli bir platformda aynı masada buluşturma imkanı sunulan fuarda, firmalar B2B online sistem başvuruları ve randevu sistemi sayesinde hedef kitlelerine en doğru şekilde ulaşabilecekler.


Geri Dön