29 / 03 / 2024

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.



3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.Dünyanın önde gelen eğlence tesisi yatırımcılarını, oyun ve ekipman üreticilerini, etkinlik organizatörü firmalarını, turistik işletme sahiplerini, belediye, AVM yöneticilerini ve mimarları buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park-Rekreasyon Hizmetleri Fuarı ATRAX 2015,yerli ve yabancı 8.957 ziyaretçiyi ağırladı.


Jetonlu oyun makinaları, simülasyon cihazları, alışveriş merkezi ekipmanları, şişme oyun ekipmanları, tema park ekipmanları, kent mobilyaları, oyun parkları, su parkları ekipmanları, su oyun ekipmanları, park bahçe dinlenme ekipmanları ve bowling tesis ekipmanları gibi birçok ürün grubu ATRAX Fuarında ziyaretçilerin de beğenisine sunuldu.



ATRAX 2015’de 33 ülkeden 198 katılımcı yer aldı

Katılımcılara uluslararası boyutta yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunan ATRAX, toplam 33 ülkeden 198 katılımcı firmayı İstanbul’da ağırlayarak sektörde önemli bir etki yarattı. Bu yıl iki salon ve fuaye ile birlikte 3 bölümden oluşan ATRAX 2015’de yaklaşık 200 sektör profesyoneli yer aldı. Katılımcı firma sahiplerinin profesyonel alıcılarla buluşmaktan memnuniyet duyduklarını belirttikleri fuarda ciddi bir iş hacmi oluştu. Yurt dışından satın alma heyetlerinin ziyaret ettiği fuarda yeni iş anlaşmaları imzalandı.


Formula1 heyecanı ATRAX’da yaşandı

Eğlence tutkunlarını ağırlayan ATRAX 2015, ziyaretçilerin daha önce hiçbir yerde deneme imkanı bulamayacağı ürünleri tek bir çatı altında buluşturarak ürünleri kullanma imkanı sağladı. Türkiye’de hiçbir yerde bulunmayan ve Formula1’de yarışıyormuş hissini veren araç similasyonu, ziyaretçilere F1 pilotlarının yaşadığı heyecanı yaşattı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, ilk kez görücüye çıkan birçok ürün yer aldı.


Ayrıca, Türkiye’nin ilk hareketli motosiklet simülasyonu, ziyaretçilerin dört tarafını saran sinema salonu perdeleri ile 360 derece filmin kahramanı olabildiği sinema salonları, İstanbul semalarında uçtuktan sonra uçağın havaalanına indirilebileceği uçak simülasyonları, gelenlerin çocukluğuna inebileceği lunapark oyuncakları ziyaretçiler ve basın tarafından yoğun ilgi gördü.


Inline Skate Şampiyonalarında Adrenalin Pistleri, ATRAX’da

Gençliğin bitmez tükenmez enerjisi ve farklı olana duyulan merak ile yola çıkan, geçmişte yaşadıkları imkansızlıkları yeni macera meraklılarına yaşatmak için çalışmalarını sürdüren Cino Skatepark, ATRAX fuarında metrelerce yükseğe sıçrayarak tüm yeteneklerini sergiledi.



Geri Dön