24 / 04 / 2024

ATS Marin Park Tuzla'da 300 bin liraya 2+1! Yeni proje!

ATS Marin Park Tuzla'da 300 bin liraya 2+1! Yeni proje!

Firma: ATS Grup İnşaat

Proje: Marin Park Tuzla

ATS Marin Park Tuzla projesinde 2+1 daireler 300 bin liradan başlayarak satılıyor. Tuzla Marina projesinin hemen karşısında yükselen Marin Park Evleri'nde teslimler 14 ay sonra yapılıyor...




ATS Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Marin Park Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'da yapımı devam eden Marina projesinin hemen karşısında inşa ediliyor. ATS  Marin Park Tuzla  projesi 2 etaptan oluşuyor.


ATS Marin Park Tuzla projesinin birinci etabında 50 adet konut yer alıyor. ATS Marin Park Tuzla projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 3 blok olarak tasarlanan ATS Marin Park Tuzla projesinde bloklar 5 katlı olarak yükseliyor.


ATS Marin Park Tuzla projesinin her katında dört daire bulunuyor. İkinci etabında 96 adet konutun inşa edileceği ATS Marin Park Tuzla projesinin ikinci etabının 1 ay sonra satışa sunulması planlanıyor.


ATS Marin Park Tuzla daire alanları 2+1 dairelerde 98 metrekare, 3+1 dairelerde 106 metrekare ile 124 metrekare arasında belirlendi. ATS Marin Park Tuzla fiyat listesi 300 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


ATS Marin Park Tuzla satış fiyatları 2+1 dairelerde 300 bin liradan başlarken, 3+1 dairelerde 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Marin Park Evleri Tuzla teslim tarihi 14 ay sonra olarak belirtiliyor.


ATS Marin Park Tuzla ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. ATS Marin Park Tuzla projesinde daireler deniz ve yol cepheli olarak tasarlandı. ATS Marin Park Tuzla'da kapalı otopark, fitness gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


ATS Marin Park Tuzla nerede?

ATS Marin Park Tuzla adres : İstasyon Mahallesi, Şehitler Caddesi, No :93 Tuzla / İstanbul



ATS Marin Park Tuzla satış ofisi

Tel: 0507 643 02 75

Web: www.atsgrupinsaat.com


projeye sor



Geri Dön